BESTILL TIME

Meny

Parykk

På Adam og Eva Fornebu får du hjelp av eksperter når det kommer til parykk og hårdeler. Kontakt oss i dag for profesjonell veiledning og mer informasjon.

Sammen med frisøren får du ditt private kabinett hvor du kan bruke god tid til å se og prøve de forskjellige parykkene.

Vi har parykker og hårdeler laget av både ekte og kunstig hår, og vil hjelpe deg slik at du velger riktig med tanke på kvalitet, komfort og ditt behov.

Inne i en Adam og Eva-frisørsalong.

Bestill time 

Hårerstatning

Vi hjelper kreftpasienter med å få en best mulig start på livet uten hår. Dersom du ønsker parykk i perioden du opplever hårtap, bistår vi deg med gode råd til å velge den parykken som passer deg og din livsstil best.

Det er individuelt hvor lang tid det vil ta før man mister håret etter første dose med cellegift. Mange opplever at det tar cirka 10-14 dager før man ser at man mister hår – legen vil kunne gi deg en indikasjon på tid i forbindelse med hvilken behandling du skal gjennom og behov for parykk.

Dersom du har begynt å miste håret og trenger hjelp med å finne riktig parykk, ta kontakt med oss i dag. Vi gir deg råd, og finner løsningen som passer deg best.

Vårt mål er at du får en god følelse av å komme til oss, og samtidig blir fornøyd med parykken vi velger sammen for deg.

Parykken sitter godt

Våre parykker sitter svært godt på hodet, det finnes forskjellig festeteknikker som gjør at du kan bevege deg akkurat slik du vil uten å bekymre deg for å miste parykken.

Tilskudd til parykk fra NAV

Personer som helt eller delvis har mistet håret på grunn av sykdom eller behandling for sykdom blir støttet av NAV. Du kan også få støtte til parykk av NAV men da må hårtapet ha vart i minst 2-3 år. En lege vil vurdere om hårtapet vil vare i dette tidsforløpet. 

Hva du får i støtte varierer i forhold til alder, og om håret er syntetisk eller ekte. Etter din første konsultasjonstime med vår hårerstatningsekspert kartlegger vi endelig pris, slik at du vet hvor mye du får i støtte.

Ta kontakt med oss for å snakke om veien videre dersom du har fått beskjed om å gå på cellegift.

Kort om prosessen – Vi har ekte og syntetiske parykker 

Under konsultasjonen med oss bestilles det flere parykker for prøving etter beskrivelse, passform og hva som kler for akkurat deg. Det settes opp en ny tid etter noen dager for prøving og tilpassing av det «nye håret». Du vil få informasjon om stell og produktveiledning  av din frisør.

Vaskestasjon i en Adam og Eva-frisørsalong-

Ønsker du mer informasjon om parykker og hårdeler kan du nå oss på telefon: +47 67 21 53 50.

Vår hårerstatning ekspert

Med vår Senior Stylist Guro er du i trygge hender. Guro har kunnskap og lidenskap innen parykker og hårerstatning. Med hennes erfaring og ekspertise vil dere sammen finne frem til den rette parykken.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en konsultasjon?

500,- (30 min)

Hva koster det av klipp/justering av parykk?

Syntetisk 1350,- / Ekte hår 1600,-

Hvor lenge holder en parykk?

Det kommer an på varighet og hvilken cellegiftbehandling du skal gjennom, og om du er innom oss for stell for å vedlikeholde håret. Vi anbefaler ofte en til to parykker i året.

Hvor lang tid tar det før håret mitt vokser ut etter jeg er ferdig med cellegiftbehandlingen?

Det tar ca 4 til 6 uker før håret er på vei ut. Det kan starte med pigmentfritt/hvitt dun på ca. 1cm, for så å vokse ut til en mer hard, mørkt og krusete tekstur på ca. 2 til 4 cm. Ikke fortvil, dette er midlertidig og etter ca. 8 uker vil du se at ditt naturlige hår vokser ut igjen. Mulig det har forandret farge og struktur.

Hvor godt sitter deres parykker på?

Våre parykker sitter godt på hodet og det finnes mange festeteknikker som gjør at du kan gjøre det du vil uten å bekymre deg. Det kan være greit å kjøpe med et hodeplagg som kan brukes på natten.Selv om du får et nytt hår, kan det være lurt å gjøre noen frisørbesøk for å vedlikeholde stilen og håret på parykken.

Hva gjør jeg med rekvisisjonen fra legen, må jeg refundere beløpet selv hos NAV?

Vi kan hjelpe deg som en ekstraservice med å refundere beløpet hos NAV med at du signerer en fullmakt, dermed trenger du ikke tenke på å legge ut stønadsbeløpet selv.

Om Adam og Eva

Adam og Eva startet opp allerede i 1973, og har nå salonger i de aller fleste av de største byene i landet. Du finner oss blant annet i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Med vår faglige kompetanse er vi nøye med å alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget.

Våre dyktige frisører og stylister står klare for å gi deg drømmehåret. Vi setter kvalitet og kunnskap høyt. Ta kontakt med oss dersom du trenger mer informasjon.

Kontakt oss