BESTILL TIME

Meny

Adam og Eva Hårerstatning

Paleet, Karl Johans gt. 37, 0162 Oslo
Mandag – Fredag 09:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00

Bestill time

Om Adam og Eva Hårerstatning

Marita Stene Diesen vært i bransjen i snart 20 år, og har i 15 av disse jobbet med hårtap og hårerstatning.

I løpet av denne tiden har hun samarbeidet med verdens ledende hårerstatningsprodusenter, jobbet på leverandørsiden av bransjen og holdt kurs for frisører som ønsker å jobbe med hårerstatning.

Parallelt med dette har hun også hele tiden jobbet med egne kunder. Hun har spesialisert seg innen hårtap for menn, og det beste hun vet er å jobbe med folk i stolen.

Det er ingenting som slår følelsen av å kunne hjelpe kunder til å få et selvbilde og utseende som gjenspeiler personligheten deres.

Kabinett kan tilby produkter som er helt ufarlige, som ikke gjør vondt å påføre og som ikke vil etterlate noen form for arr. En hårdel som er riktig montert sitter så godt at man kan leve helt som normalt, samtidig som den ser helt naturlig ut og kan gi deg den frisyren du ønsker.

Skulle det vise seg at produktet ikke var for deg likevel, kan du ta den av uten at noen skade har skjedd. Den viktigste jobben for Marita, er at du som kunde kan få en hårerstatning med den samme selvfølgelighet som alle andre frisørtjenester.

I stolen hennes blir du alltid godt ivaretatt, du vil føle deg trygg og bli sett for den du er. Marita kan gi deg håret tilbake.

Hårerstatning for menn – vanlig stilte spørsmål

Vil det se naturlig ut?
Svaret er ja. Hårdelen er helt usynlig og tillater akkurat den frisyren du ønsker deg.
Hvor mye koster det?
Prisene starter fra 5.500kr
Hvor skjer behandlingen?
Vi holder til hos Spaghetti Frisør i Bogstadveien 31A. Hos oss vil du alltid føle deg velkommen.
Hvordan sitter det fast og kan jeg miste den?
Hårdelen sitter så godt at du vil kunne leve som normalt og bedrive de aller fleste aktiviteter. Du vil få den beste veiledningen og opplæring til å ta vare på hårdelen.
Hva slags hår benyttes?
Hårerstatningen er laget av 100% ekte hår, i bredt spekter av farger.
Hvor lang tid tar behandlingen og hvor lenge må jeg vente på produktet?
Første konsultasjon som varer ca. 30 minutter. På den måten kan jeg se hva som passer best for akkurat deg. Behandlingen kan starte umiddelbart hvis ønskelig, eller så kan vi sette opp en ny time når det passer deg.

Det avsettes 2 timer til første montering.

Hvor lenge varer produktet?
I gjennomsnitt bytter menn hårdel ca. hver 7. uke, men noen kan bruke dem opp til 12 uker med en enkel servicetime/tilklipp etter ca. 6 uker. Du får opplæring til å lime og stelle deg slik at du selv også har kontroll over hårdelen din.