BESTILL TIME

Meny

Frisør Fornebu

Er du på jakt etter en frisør på Fornebu, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom Adam og Evas salong på Fornebu S.

Adam og Eva frisørsalong  på Fornebu.

Vi holder til i moderne og behagelige lokaler på Fornebu S. Hos oss finner du dyktige frisører med høy kompetanse og lang erfaring. 

Kom til oss når du ønsker en stor eller liten forandring og litt luksus i hverdagen. Hvis du har spørsmål om noen av våre behandlinger, så ta gjerne kontakt med oss. 

Bestill time 

Våre behandlinger

Her er noen av behandlingene vi tilbyr: 

  • Dame- og herreklipp

  • Striper/Balayage

  • Farge

  • Styling

  • Farge vipper og bryn

  • Hull i øret

  • Farge eller klipp hos lærling

Klipp

Alle behandlinger hos Adam og Eva starter med en grundig konsultasjon. Vi går gjennom dine ønsker for å oppnå et perfekt resultat. Vårt team liker å blande dagens trender sammen med din egen stil, alt for å skape en unik look for deg.

Farge

Alle fargebehandlinger hos Adam og Eva starter med en grundig konsultasjon. Hos oss Vårt ønske er å gi deg den fargen som er tilpasset deg og ditt behov.

Sammen lager vi en plan for å oppnå drømmefargen, og vi går gjennom hvilke produkter du trenger hjemme for å ta vare på håret ditt på best mulig måte.

Balayage

Balayage er fransk og betyr  «å stryke» eller «å male». Når vi farger håret med balayage-teknikken får du en naturlig, solbleket følelse som gir håret lett og fint spill.

Det er den mest skånsomme måten å lysne håret på og du opprettholder kvalitet og elastisitet i håret ditt under lysning perioden.

Veksten vil være minimal og mange gjør kun en lettere toning mellom hver 6. måned.

Vi tilbyr også drop-in

Hvis du tilfeldigvis er på Fornebu S en dag og får lyst til å klippe håret, så stikk innom oss og sjekk om vi har en ledig time. Vi tilbyr både drop-in og timebestilling. 

Prøv en rabattert behandling hos en av våre lærlinger

I våre salonger kan du velge mellom behandlinger hos frisører med svært lang erfaring og unge talenter på lærlingnivå. Hvis du vil ha en rimelig behandling, bør du prøve en behandling hos en av våre dyktige lærlinger. 

Lærlingene er i forskjellige faser av vårt interne opplæringsprogram, og får tett oppfølging av faglig leder. Ler mer om våre prisnivåer her.

Om Adam og Eva

Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. 

Vårt team har bred erfaring med både oppdrag innen mote- og magasinbransjen samt gjennomføring av visninger, show og seminarer rundt om i verden.

Adam og Evas styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet. Vi tilbyr alle typer behandlinger – alt fra styling til større fargebehandlinger.

Bestill din time i dag!

Vi ønsker at du som kunde skal føle deg fantastisk etter en behandling hos oss. Vi kan hjelpe deg enten du vil ha en stor forvandling med klipp, striper og farge, eller bare en diskret oppfriskning. 

Våre åpningstider er: 

Man – Fre: 10:00 – 20:00 

(08:00 – 20:00 etter avtale)

Lørdag: 09:00 – 18:00

Adresse:

Snarøyveien 55 1364 Fornebu

Bestill time hos oss gjennom lenken nedenfor, eller ta kontakt med oss på telefon. Velkommen til Adam og Eva!

Bestill time