BESTILL TIME

Meny

Adam og Eva Aker Brygge

Beddingen 16, 0250 Oslo
Mandag / Fredag: 09:00 - 17:00
Tirsdag / Onsdag / Torsdag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

Bestill time

Kjøp gavekort

Velkommen til Adam og Eva Aker Brygge. Vi holder til i Beddingen 16, mellom Aker Brygge og Tjuvholmen. Book time hos en av våre dyktige frisører og stylister i dag. Vi hjelper til med klipp, farge, striper, hair extensions, styling og mye mer. Salongen tar både imot drop-in og bookinger.

Stylister

Jan-Einar Senior

Master Art Director

Jeanette

Senior Art Director / Avdelingsleder

Natalie

Makeup artist / Senior Art Director

Yasmine

Senior Art Director

Terese

Senior Art Director

Caroline

Makeup artist / Art Director

Linh Nguyen

Senior Stylist

Martine

Stylist

Thomine

Junior Stylist

Frisørsalongen Adam og Eva på Aker Brygge

Adam og Eva Aker Brygge er en av Adam og Eva-salongene i Oslo.

Adam og Eva-kjeden er kjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i bransjen og motebildet i snart 50 år. 
Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet, faglig dyktighet og individuell behandling. Bestill time hos oss i dag, eller les mer om noen av våre behandlinger her.

Våre mest populære behandlinger

De fleste synes at et besøk hos frisøren er et deilig avbrekk i hverdagen. I tillegg er det alltid godt med litt forandring – enten det bare handler om å klippe de slitte tuppene, eller en helt ny farge og klipp.

Alle typer hårklipp

For å holde håret sunt og pent, er det viktig å klippe det jevnlig – til og med hvis du sparer til langt hår. Hvor ofte man bør klippe håret kommer litt an på hvilken lengde håret er. 

Hvis du har kort hår, bør du klippe det ca. hver 4-6 uke, men hvis du har halvlangt hår, holder det ofte å klippe det hver 6-8 uke. 

Farge

Hårfargen din kan i beste fall fremheve dine vakre trekk eller i verste fall gjøre at huden din ser blassere ut. Kanskje har du noen striper i håret som har fått for mye gulskjær, eller kanskje har du lyst til å bli en tone mørkere? Dette kan våre dyktige frisører hjelpe deg med. Vi finner nyansen som passer ditt hår best. 

Balayage

Balayage er en stripeteknikk som har blitt veldig populær de siste årene fordi den gir et naturlig vakkert resultat. Dette er en behandling som gjør at det ser ut som du har vært noen uker i sola, og som kler de aller fleste. Denne stripeteknikken rammer inn ansiktet og gjør at man får en naturlig overgang fra røttene til hårlengdene – perfekt for deg som vil ha en diskret forandring.

Les mer: Balayage

Styling 

Skal du i bryllup eller skal du feire en annen spesiell anledning? La våre dyktige hårstylister ta seg av stylingen. Våre hårstylister har lang erfaring med forskjellige typer stylingoppdrag. Enten du har en klar ide om hva slags frisyre du vil ha eller om du trenger noen innspill, sørger vi for at du blir strålende fornøyd.

Adam og Eva Aker Brygge

Din frisør på Aker Brygge 

Vi er en gjeng dyktige, profesjonelle og hyggelige frisører som passer på at du får en avslappende og behagelig opplevelse. 

Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, derfor vil vi både ivareta resultatet og opplevelsen slik at du kan senke skuldrene og slappe av. Motebildet forandrer seg hele tiden, og med vår faglige kompetanse er vi alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget.

Bestill time hos oss i dag!

Her på våre nettsider kan du finne en tid som passer deg. Du kan også ta kontakt med salongen vår på telefon: 22 83 66 08. Vi gleder oss til å se deg.