BESTILL TIME

Meny

Hva er en Dry cut?

Adam og Eva tilbyr behandlingen Dry cut (tørrklipp). Her forteller vi deg hva dette er, hvem det kan passe for og hva en skal, og ikke skal, gjøre i forkant av timen

Klipp for krøller og teksturert hår

For de som har krøller og teksturert hår kan en Dry cut være en fordel. Når håret klippes tørt ser frisøren hårets naturlige tilstand og hvordan krøllene legger og beveger seg.

Et hår med krøller og tekstur vil se annerledes ut når det er vått, og det varierer hvor mye håret krymper / trekker seg tilbake når det tørker. Det finnes like mange sammensetninger av krølltegninger og teksturer som det finnes krølltopper, og alle trenger spesialtilpassing.

Håret kan ha ulike typer krølltegning, teksturer, hårtetthet og tykkelse og evalueringen av disse faktorene er viktige for fremgangsmåten når en klipper, og hvilke produkter som anbefales. Med en Dry cut skapes det en tydelig form underveis, og frisøren kan se ann og tilpasse formen mens det klippes. Klippen blir altså 100% skreddersydd for deg, og din hårtekstur.

Hvordan gjøres en Dry cut?

Behandlingen starter med at håret klippes i tørr tilstand, for å kunne ta hensyn til bevegelsen og spesialtilpasse frisyren til hver enkelt sin naturlige tekstur. Deretter vaskes håret og styles, før klippen perfeksjoneres i tørr tilstand. Frisøren vil også anbefale deg hvilke pleie- og stylingprodukter og stylingteknikker du bør bruke for å oppnå det resultatet du ønsker deg hjemme. Behandlingen tar som regel opp mot 90 minutter.

Hva skal en gjøre i forkant av en Dry cut behandling?

For at frisøren skal se krølltegningen og teksturen i håret ditt må du følge disse rådene før timen din:

Vask håret samme dag.
La håret tørke naturlig. Håret ditt skal være helt tørt
Ikke bruk mye styling produkter, spesielt ikke oljer og fete produkter.
Ikke ha håret i strikk, ikke bruk klyper eller flett håret o.l

Pris Dry cut

Se oversikt over våre priser på lenken nedenfor. Vi har flere ulike nivåer, alt etter frisøren eller lærlingens erfaring.

Prisliste  

Et krøllete og teksturert hår kan også få et veldig bra resultat om det klippes i våt tilstand. Snakk med din frisør om hva som er det rette for deg.

Hilsen
Adam og Eva

Bestill Time