BESTILL TIME

Meny

Farge vipper og bryn

Bestill time 

Lange vipper og velformede øyenbryn fremhever dine flotteste ansiktstrekk. I våre salonger kan du både forme og farge vipper og bryn.

Adam og Eva åpnet dørene allerede i 1973, og har siden da vært kjent som en av de ledende frisørkjedene i Norge. Vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet, faglig dyktighet, kvalitet og individuell behandling.

Vi tilbyr ikke bare alle typer hårbehandlinger, men også farging av vipper og bryn. Bestill time hos oss i dag, eller les mer om behandlingen her.

Få et mer markert blikk

En av fordelene ved å farge bryn og vipper er at du slipper å bruke så lang tid på å sminke deg om morgenen. Lange, mørke vipper fremhever øyenfargen din og gir deg et åpent blikk. 

Dette er spesielt praktisk på sommeren når man ikke vil bade og sole seg med mascara. Med fargede vipper trenger du ikke å bruke mascara og vippetang for å få lange, mørke vipper. Fargen varer i 3-4 uker. 

Når man farger vippene og brynene kommer det ofte hår til syne som man ikke visste at man hadde. Da ser øyevippene lengre ut og brynene blir lettere å forme til slik man vil ha dem. 

Les også: Hull i ørene

Farging av bryn og vipper hos Adam og Eva 

For å få aller best resultat, bør du utføre behandlingen hos en profesjonell salong. Mange farger bryn og vipper hjemme, men da er det ikke så lett å ha kontroll på hvordan resultatet blir. Vippene er spesielt vanskelige å farge selv, og det gjør vondt å få fargen i øynene. 

Adam og Eva har lang erfaring med farging av vipper og bryn. Vi farger vippene helt inn til vipperoten og fjerner overflødig farge på huden rundt med q-tips. Så farger vi brynene dine ut ifra hva slags resultat du vil ha, og hva som kommer til å kle deg. Behandlingen tar kort tid, og resultatet blir perfekt fargede vipper og bryn.

Vi kan også forme brynene dine med voks eller pinsett hvis du vil det. Velformede bryn rammer inn ansiktet og gjør at det ser mer symmetrisk ut. 

Bestill time i en av våre salonger

De fleste av våre salonger tilbyr farging av vipper og bryn. Du finner våre salonger i de aller fleste av de største byene i landet. 

Vi tilbyr også alle typer hårbehandlinger: 

  • Klipp

  • Dry Cut

  • Farge

  • Striper/Balayage

  • Styling

  • Extensions 

  • Farge ettervekst

  • Skjeggklipp

Velkommen til Adam og Eva!

Hvis du har lyst på mørkere vipper og bryn eller vil slippe å sminke deg hver dag, så bestill time i en av våre salonger i dag. Vi er alltid opptatt av at du som kunde skal få en behagelig opplevelse.

Hvis du har spørsmål angående våre behandlinger, så ta gjerne kontakt med oss på telefon, eller send oss en e-post: info@adamogeva.no

Bestill time