BESTILL TIME

Meny

Hull i ørene Oslo

Vurderer du å ta hull i ørene? I flere av våre salonger kan du ta hull i ørene på en trygg og hygienisk måte.

Bestill time 

De siste årene har det blitt veldig populært å ha et eller flere hull i ørene. Det er imidlertid veldig viktig at man velger en salong eller klinikk som utfører hulltagningen på en så hygienisk og steril måte som mulig. 

Ørehulling som utføres på en uhygienisk måte kan føre til blødninger, irritasjon og betennelse. 

Adam og Eva utfører medisinsk hulltagning utviklet av Blomdahl. Blomdahl er kjent for å gi opplæring innen medisinsk hulltagning til salonger verden over, og for sine 100% nikkelfrie og hudvennlige smykker. 

Vil du ta hull i ørene? 

Hvis du eller barnet ditt vil ha hull i ørene, så bestill en time hos oss i dag. Vi tar kun hull i den myke delen av øret (øreflippene), ikke i brusken.

Verdt å huske på: 

 • Alle under 16 år må ha samtykke fra foresatte

 • Vi tar ikke hull i øret på spedbarn

 • Pris er 420 kr per hull*

For å se hvilken salong i nærheten av deg som tilbyr hulltagning, klikk deg inn på bestill time og velg hull i ørene. 

Allergivennlige øredobber

Prisen for å ta hull i ørene hos oss inkluderer et par øredobber fra Blomdahl. Du kan velge mellom øredobber i medisinsk titan eller allergivennlig plast. Disse øredobbene er skånsomme mot huden, og passer til og med til de som har nikkelallergi. 

Alle våre ansatte i salongene som tilbyr hulltagning har fått opplæring i medisinsk hulltagning av Blomdahl. Vi følger strenge regler for hygiene og desinfeksjon både før og etter hullene er tatt. 

Slik unngår du betennelse og irritasjon

Mange har opplevd å få betente og irriterte øreflipper etter de har tatt hull. For å unngå dette, er det viktig å følge noen pleieråd.

Rens og hygiene 

 • Berør aldri ørene dine uten å ha vasket hendene først. Mange tror at man bør vri på øredobbene for å unngå at hullene krymper, men det er ikke så lurt. Hvis man tar på ørene med urene hender ofte, øker risikoen for infeksjon. 

 • Vask øreflippene nøye morgen og kveld. Bruk flytende såpe og rennende vann i dusjen, eller med Blomdahl Piercing Aftercare renseservietter. Bruk en ny serviett på hvert av ørene. Tørk forsiktig rundt de nye hullene med q-tips eller Kleenex. 

 • Pass på at det alltid er rent, tørt og luftig rundt de nye hullene. 

 • Vær ekstra forsiktig når du skal ta på deg klær over hodet, slik at ikke øredobbene setter seg fast i klærne. 

Bading i sjø og basseng

 • Vent så lenge som mulig med å bade i sjø eller basseng. Rens ørene med Blomdahl Piercing Aftercare renseservietter, eller rent vann og flytende såpe når du kommer opp fra vannet.

Skifte øredobber

 • Når du har tatt hull i ørene, bør du ha de samme øredobbene i ørene i cirka 6 uker. Vær forsiktig når du skal bytte til andre øredobber for første gang, siden huden som dannes i hullene fortsatt er tynn og skjør. Vær nøye med rens av ører og øredobber, og hold det rent, tørt og luftig rundt hullene når du bytter øredobber.

 • Det kan ta opptil et år før hullene er fullstendig leget. Dersom du går uten øredobber, kan hullene krympe og gro igjen. Derfor bør du alltid ha på deg øredobber det første året. 

 • Hvis øret ditt skulle bli rødt, ømt og hovent, kan det være et tegn på infeksjon. Ta i så fall ut øredobbene og vask rent. 

Generelle tips og råd om du tar hull i ørene

Å ta hull i ørene er vanlig praksis for mange kvinner og menn. Selv om det vanligvis er en enkel prosedyre, kan det likevel være noen risikoer forbundet med det, for eksempel infeksjoner og allergiske reaksjoner. Her er noen gode råd og tips for å ta vare på ørene dine etter at du har tatt hull i dem

 • Unngå øredobber som er tunge og ubehagelige som trekker på ørene og forårsaker smerte eller skade. Start med små og lette øredobber før du gradvis går over til større og tyngre øredobber.

 • Sørg for å velge riktige materialer. Velg øredobber laget av materialer som ikke forårsaker allergiske reaksjoner eller irritasjon, for eksempel kirurgisk stål, titan eller gull.

 • Når du skifter øredobber, bruk sterile hansker og vær forsiktig at du ikke skader ørene eller forårsaker infeksjoner.

 • Dersom hullet er i ørets brusk, og du merker irritasjon, ta ut øredobben og desinfiser. Blir det ikke bedre anbefaler vi at du kontakter medisinsk hjelp for å unngå ytterligere infeksjoner.

Ved å følge disse rådene vil du bidra til å sikre at dine nye hull i ørene gror raskt og uten komplikasjoner.

Bestill time hos oss i dag

Adam og Eva ble startet opp allerede i 1973, og har siden vært en av Norges fremste frisørkjeder. Du finner våre salonger i de fleste av de største byene i landet. Vi tilbyr alle typer hårbehandlinger, styling og farging av vipper og bryn. 

Salongene våre er stilrene og moderne, de er skapt for å gi deg en avslappende og behagelig opplevelse under ditt besøk. Du skal kunne slappe av i våre komfortable stoler, nyte en kopp kaffe eller te og lese en av de nyeste magasinene mens du får behandling.

Hvis du vil bestille time til å ta hull i ørene eller en av våre andre hårbehandlinger, så klikk deg inn på lenken nedenfor. Velkommen til Adam og Eva!

*pris pr. 1. januar 2023. Prisen kan endre seg, se vår oppdaterte prisliste her

Bestill time