Kammer Laget av Vår Egen Plast

For andre året på rad har vi laget fargerike, miljøvennlige og kortreiste kammer, smeltet om fra plastavfall samlet inn fra våre egne salonger. Kammene selges i et begrenset opplag i alle våre avdelinger. Finn våre salonger her!

Clean Wave-prosjektet er utviklet i samarbeid med det oslobaserte selskapet Norwegian Trash, som designer nye produkter laget av plast på avveie. Du kan lese mer om Norwegian Trash her.

Med disse miljøvennlige kammen ønsket vi å sette fokus på sirkulær plastbruk i bransjen vår. Kammen kan resirkuleres som plast, men vi håper du vil ta vare på den livet ut. Prisen er 238 kr.

Hva Kan Du Bruke Clean Wave Kammen Til?

De grove tennene på kammen gjør den utmerket til å gre ut krøller og teksturert hår. Den er også perfekt til å fordele kur og balsam i vått hår, samt for å påføre leave-in produkter og oljer i tørt hår. Hvis du har brukt varmeverktøy for å style håret, er kammen ideell til å gre gjennom håret for å oppnå et mer naturlig resultat.

Hvor Miljøvennlig Er Kammene Egentlig?

Vi har prioritert å gjøre produksjonsprosessen så miljøvennlig som mulig. Plastmaterialet vi har samlet inn er av typen PP-plast, som kan gjenvinnes opptil 10 ganger. All plasten ble samlet inn av sykkelbud, og maskinene som ble brukt til å forme kammene bruker like mye strøm som en vanlig stekeovn. Kammene ble produsert på Grønland i Oslo ved hjelp av vannkraft. Emballasjen er laget av resirkulert fiber, og vi har unngått å produsere annet materiale for å holde forbruket på et minimum.

Se Bildedryss Fra Produksjonen:

Foto: Norwegian Trash