Ledige stillinger hos oss

Er du en frisør med fokus på kvalitet og service?
Vil du ta karrieren din til nye høyder?

Hos Adam og Eva er kvalitet og individuell behandling i fokus, både for deg som frisør og for dine kunder. Hos oss har du mange muligheter til å videreutvikle deg i et felleskap av noen av Norges beste frisører og flotteste salonger.

Se våre ledige stillinger her:

Bli en del av Adam og Eva?

Vi ser etter positive mennesker som ønsker å jobbe som frisør i et godt arbeidsmiljø, hvor utviklingsmulighetene er store. Både for frisører og lærlinger.

Som ansatt i Adam og Eva blir du del av et stort nettverk med mange muligheter. Du kan jobbe som frisør med kunder i en av våre 30 salonger, og i tillegg har du mulighet til å jobbe som lærer på skolen vår Adam og Eva Akademiet, som kursholder internt og eksternt, stylist ute i mote-mediebransjen, være en del av våre team eller videreutvikle deg til leder.

Hva kan vi tilby deg:

Adam og Eva kan tilby deg konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet miljø. Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering av deg som frisør.

  • Adam og Eva – vår unike stammekultur 
  • Konkurransedyktige betingelser
  • 30 spennende salonger med unike kollegaer 
  • Kontinuerlig faglig utvikling gjennom et solid utdanningssystem
  • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
  • Utviklingsmuligheter i et av Norges mest innovative frisørkonsern 
  • Jobbe sammen med våre hårstylister backstage på moteuker og på andre spennende oppdrag innen mote og styling
  • Muligheten til å jobbe på Adam og Eva Akademiet. Her kan du jobbe med bransjens nye talenter eller kurse Norges frisører
  • Proffe samarbeidspartnere som tar miljøansvar
  • Gode karrieremuligheter

Vi søker deg som:

  • Er sulten på frisørfaget
  • Har svennebrev eller annen utdanning i frisørfaget
  • Er lærevillig og liker å se muligheter der andre stopper

Vi ser etter deg som er motivert og sulten på frisørfaget. Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, eller har lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe som frisør hos oss, så søk gjerne på vår ledig stilling som frisør. Vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører! 

Hvordan søke på stillingen som frisør?

Se våre karrieresider for mer informasjon om ledige stillinger her.
Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Om Adam og Eva

I over 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje. Våre styrker er evnen til å være i endring og kreativt utfordre oss selv. Merkevaren Adam og Eva eies av Adam og Eva Gruppen AS. som består av 28 Adam og Eva frisørsalonger. Vi består også av Adam og Eva Akademiet, samt salongene Spaghetti Frisør, Kutt og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo. Fokus på utdanning og utvikling av profesjonelle frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. Sammen har Adam og Eva vunnet nasjonale og internasjonale priser, hos oss står faget og frisøren i sentrum. Du kan lese mer om Adam og Eva her.

Bli med bak kulissene i Adam og Eva

Følg oss på Instagram og Tik Tok for å se mer av våre frisørers hverdag.

(«Club Adam og Eva » Film: Natalie Beckford. «Pov: Du jobber i Adam og Eva» Film: Adam og Eva / «Esmod Avgangsvisning» Film: Anna Vikersveen)