Designervisning på Adam og Eva Paleet under Oslo Runway

Den 29. august 2024 presenterte den norske motedesigneren Daniel Steien (f. 1995) sin nye kolleksjon, Denim Demons – Dark, distressed and tempting, under Oslo Runway. Kolleksjonen ble vist på vår salong Adam og Eva Paleet, og våre hår-og makeupartister stod for stylingen. Vi er stolte over samarbeidet, og av å kunne få være med å løfte frem en fremadstormende designerspire.

Queer-fluid og bærekraftig

Daniel Steien  er en norsk designer som kombinerer plantebaserte materialer med en kreativ utforskning av både naturens råhet og bylivets mangfold. Hans klær reflekterer en queer-fluid tolkning av dagens samfunn, med fokus på bærekraft og innovasjon. Daniel har en utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo, der han tok en bachelorgrad i mote- og kostymedesign. 

“Denim Demons” er en kolleksjon som forvandler 50 par vintage jeans til unike, nye plagg. Med sitt unisex design utfordrer kolleksjonen konvensjonene i motebransjen, og fremhever en rå, men raffinert estetikk. Gjennom sin bruk av større silhuetter og en kombinasjon av strikking og denim, utforsker Steien nye dimensjoner innen håndverk og bærekraft. Steiens kolleksjon har blitt mottatt med stor interesse for sin evne til å kombinere røffhet med skjønnhet, samt for sin utfordring av tradisjonelle kjønnsnormer i mote.

Vi gratulerer Daniel Steien med en fantastisk vising og vi ønsker han lykke til med hans videre arbeid!

Foto: Lucas Gaussen @shotby_lucas

Location: Adam og Eva Paleet
Designer: Daniel Steien @danielsteien
Hårteam: Cecilie Ravn @hairbyravn / Cornelia Gulbrandsen @bycorneliamarie / Anna Vikersveen @annavikersveen
Stylist: Maria Fuhre @mariafuhre / Pudderagency @pudderagency
Makeupartist: Oliwia Paszek @oliwia.s.paszek
Koreograf:Olea Bjørk @oleabjork
Prosjektleder Adam og Eva Gruppen: Sigrid Hesla Breie @hairbysigridhb