BESTILL TIME

Meny

Daniel Steien ss24 x Adam og Eva

Oslo Runway uken smitter av en pulserende og kreativ atmosfære på byen! Under denne uken arrangerte vi, på eget initiativ, en ekslusiv visning for designeren Daniel Steien – en fremadstormende kunstspire som har bemerket seg med sin nyskapende tilnærming og unike design. Vi inviterte inn designere, fotografer, kunstnere og andre fra den kreative bransjen for å oppleve visningen.

Daniel sin stil er preget av fargerike, intriakte og kreative kreasjoner – der et nitidig håndverk ligger bak. Visningen ble arrangert på vår avdeling Adam og Eva Steen & Strøm, som er en oase i 4. etasje på varemagasinet. Salongen er designet av Scenario Interiørarkitekter.

Våre hårstylister og makeupartister stod for hår-og makeup, og dyktige Marianne Haugli stod for koreografi.

DESIGN MED FOKUS PÅ MILJØET
Daniel jobber med veganske materialer for å finne nye miljømessige måter å designe på. Han har en bachelor i mote- og kostymedesign fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO). Kreativitet er nøkkelen, og med påvirkning fra oppveksten i den nordnorske naturen blander Daniel denne råheten med fargene og mangfoldet i bylivet. Daniel eksperimenterer med strikke- og hekleteknikker i sitt design med fokus på gender fluidity.

Dette sier Daniel om sin kolleksjon:

«Jeg liker å tro at jeg holder på med en mix mellom tekstilkunst, kostyme og fashion»                        

For SS 2024 har jeg tatt inspirasjon av å være ute i naturen og andres tolkninger av den. Jeg har tatt utgangspunkt i gamle håndverk tradisjoner og utviklet dem videre til noe nytt. Fargene og teksturene er min tolkning av hvordan elementer i naturen endrer seg og blir overgrodd og forandrer seg om til noe annet over tid. Ting som blir ødelagt og lappet sammen – harde kanter som er en mix av påtatt selvtillit og selvtillit som kommer fra ett mørkt sted.»
– Daniel Steien

Hår team: Daniel Steien, Cecilie Ravn / Adam og Eva Grensen
Makeup team: Oliwia Paszek, Ioana Teodora Arhiroae / Adam og Eva 
Modeller: Daniel Jelinski, Biyariq Hassan, Daniel Skjerstad, Henrik Mortensen, Sebastian Santha, Vårin Strand
Koreograf: Marianne Haugli
Produksjon: Sigrid Hesla Breie / Adam og Eva Gruppen, Hilde P.Reljin / Collective Oslo Productions 
Foto: Stine Heyerdahl
Scenario Interiørarkitekter: Fredrik Bull / Marte Topaas
Prosjektleder: Kirstin Arnesen