BESTILL TIME

Meny

Adam Og Eva Frisører Vant Medalje Under Vm I Paris

I verdens motemekka Paris, fant det prestisjefylte OMC HairWorld 2023 sted i helgen. Dette verdensmesterskapet samler noen av de mest talentfulle frisørene fra hele verden, for å vise frem sine arbeider innen konkurransefrisering. Dette er vårt fagfelts ekstremsport.

En magisk opplevelse

Blant vinnerene var våre egne Nashwa Shosho / Adam og Eva Lagunen og Markus Sæle / Adam og Eva Allmenningen, som konkurrerte sammen med det norske landslaget. Nashwa og hennes team konkurrerte i kategorien Senior Gents Fashion Cup, der de kunne stolt stige opp på podiet med en imponerende 2. plass. I kategorien Senior Gents Barber Cup, konkurrerte Markus Sæle og hans team med stor dedikasjon og de gikk av med en 4. plass.

Bak Nashwa og Markus sine bragdene ligger timesvis med arbeid og perfeksjonering, og vi er stolte over å ha konkurransefrisører på verdensnivå i vårt firma. Gratulerer med seieren!

“Suksess ligger i detaljene, uten tvil. Jeg trodde oppriktig at jeg var en av de beste på det jeg gjorde, så møter du de som har brukt tusenvis av timer på å finne ut hvor de skal legge hvert enkelt hårstrå, men selv da blir det ikke perfekt. Det får deg til å skjønne at man alltid kan forbedre ferdighetene sine. Det ga meg en mega motivasjonsboost å være med i VM!” 
– Markus Sæle,  Adam og Eva Allmenningen
(Naswha Shosho)
“Det var en magisk opplevelse, full av entusiasme og spenning – nesten som en drøm. Jeg holdt meg våken og jobbet hardt både dag og natt. Gleder meg til neste år, da jeg går for gull! Jeg er veldig stolt over mitt team, og over vår flinke trener. Det var stort å få være med på det norske landslaget, og få muligheten til å delta i VM.”
– Nashwa Shosho – Adam og Eva Lagunen

Historisk seier

Aldri før har det norske landslaget vunnet så mye i VM. De kunne stolt dra hjem med totalt 11 plasseringer, som er en fantastisk innsats. Du kan lese de oversikt over alle plasseringene nederst i artikkelen.

(Det norske landslaget i Paris 2023. Foran fra venstre: Karam Abdelhadi, Mohamad Zalloukh og Markus Sæle. Bak fra venstre: Malena Erikson Seim (dommer), Stig Eric Teige (dommer), Siril Sigridsdatter Solem, Charlotte Slåtta, Eline Aspblad Serigstad, Oda Solem, Tanja Chelsea Stuart-Auchterlonie, Mabel Sama, Nashwa Bazbouz, Kjersti Herre Hansen, Kamila Janecka-Skalska og Evy Merethe Lunde (landslagssjef). Bilde fra @kami_janecka_skalska)
(Bilde fra @lemaralwan)

Norske plasseringer VM 2023

Senior Gents Fashion Cup
Street Style Long Hair
1. plass og OMC World Champion
Karam Abdelhadi

Senior Gents Fashion CupStreet Cut & Style
3. plass
Karam Abdelhadi

Senior Gents Fashion Cup
OMC Team World Champions
2. plass lag

  • Karam Abdelhadi
  • Kjersti Herre Hansen
  • Nashwa Bazbous

Senior Gents Barber Cup
Skin Fade Cut
4. plass
Mohamad Walid Zalloukh

Senior Gents Barber Cup
OMC Team World Champions
4. plass lag

  • Karam Abdelhadi
  • Mohamad Walid Zalloukh
  • Markus Sæle

Senior Gents Individual Street Cut & Style
Hair Replacement
3. plass
Karam Abdelhadi

Senior Ladies Street Cut and Style
5. plass
Kamila Janecka-Skalska

Young Talent Cup Ladies
Wave Style Long Hair
6. plass
Oda Solem

Young Talent Cup Ladies
Romantic Bridal
4. plass
Oda Solem

OMC GOLD CUP 2023
(Online Photographic)

Senior Gents Skin Fade Cup
1. plass
Karam Abdelhadi     

Senior Gents Fashion Cut and Style
3. plass
Karam Abdelhad

(Tekst om vinnerplasseringer lånt fra nfvb.no)