BESTILL TIME

Meny

Hair´s how: hvordan få beachlooken

Få tips fra våre egne eksperter!

Å oppnå en beachy look kan virke som en drøm for mange av oss. Det naturlige, avslappede utseendet er perfekt for sommeren og gir en følelse av frihet og letthet. Men hva om jeg fortalte deg at du kan få den beachy looken på flaske, samtidig som du beskytter håret mot varmeskader? Her får du to favoritter fremgangsmåter fra hårstylist og frisør Maria Skjønberg på Adam og Eva Glasmagasinet, som vil hjelpe deg med å oppnå akkurat det.

(Foto: Ida Fiskaa / Pudderagency)

Saltvannsspray i håndkle tørt hår

Det første trikset Maria anbefaler er å påføre saltvannsspray i håndkle tørt hår. Dette vil gi håret tekstur og etterligne den naturlige følelsen av saltvann og bølger. Begynn med å spraye Sea Salt Texture Spray fra Adam og Eva på flaske jevnt over håret, og bruk deretter en kam, som for eksempel «Clean Wave» kammen fra Adam og Eva, for å gre gjennom håret. Legg hodet til siden og klem håret oppover mens du lar det lufttørke. Denne enkle teknikken vil bidra til å skape den ønskede teksturen og gi deg en naturlig beachy look.

(Adam og Eva kammen, Clean Wave. Laget av 100% resirkulert plast. I samarbeid med Norwegian Trash)

Saltvannsspray og føning for ekstra hold

Hvis du ønsker mer definerte bølger og ekstra hold, har Maria et annet triks for deg. Start med å påføre saltvannsspray i håndkle tørt hår på samme måte som tidligere beskrevet. Deretter bruker du en hårføner og føner håret til det er omtrent 80-90% tørt. Spray deretter et par pumper til med saltvannsprayen Sea Salt Texture Spreay fra Adam og Eva på flaske og bruk en fønbørste for å føne produktet inn i håret. Dette vil hjelpe til med å forme bølgene og gi en mer polert look. For å avslutte, bruk «Clean Wave» kammen fra Adam og Eva for å gre ut krøllene og skape en myk og naturlig beachy look.

Så der har du det! Med disse enkle triksene fra Maria Skjønberg kan du nå oppnå en fantastisk beachy look uten å måtte dra til stranden. Nå kan du nyte sommeren med stil!

Husk at du kan bestille time for styling i alle våre salonger, hos våre dyktige frisører. Du finner alle salongene her. Velkommen!

(Foto: Ida Fiskaa / Pudderagency)