BESTILL TIME

Meny

Hårpleieprodukter

Tre damer og en man som smiler.

I 2023 feirer Adam og Eva 50-års jubileum. I den anledning lanserer vi vår helt egen produktlinje av hårpleieprodukter – Adam og Eva på flaske.

Se våre produkter 

Adam og Eva har vært en ledende aktør innen frisørbransjen i en årrekke. Nå har vi endelig lansert en egen hårpleieserie til det norske folk – som i skrivende stund består av hele 21 produkter.

Vi tror på kraften av et godt stelt hår. Vårt team av eksperter har jobbet utrettelig for å utvikle en egen hårpleieserie som vil forvandle og forbedre ditt hårs helse og skjønnhet.

Viktigheten av rett hårpleie

Et vakkert og sunt hår er mer enn bare utseende: det er en selvtillitsboost og en kilde til stolthet.

God hårpleie handler om å opprettholde og forbedre hårets helse, tekstur og glans.

Ved å investere tid og omsorg i håret ditt, kan du oppnå fantastiske resultater som vil få deg til å stråle.

Våre frisører og stylister har brukt 3 år på å utvikle en serie hårpleieprodukter som skal ivareta våre kunders behov og gi håret de ingrediensene det trenger. Alle hårprodukter er nøye planlagt og kartlagt for det beste resultatet. Dette sikrer god kvalitet og brukervennlighet for deg som kunde.

Effektive ingredienser

Vi er opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet til våre kunder. Vår hårpleieserie inneholder nøye utvalgte ingredienser som er kjent for sine nærende, fuktighetsgivende og styrkende egenskaper.

– Produktene er bygget på kunnskapen til våre frisører og stylister. Det sikrer en kvalitet og brukervennlighet ned til hver minste detalj, forteller daglig leder Kristin Sandum Berre i Adam og Eva Gruppen.

Duften er en del av opplevelsen. Et hint av epleekstrakt viser til Adam og Evas logo. Duftene i hver serie gjenspeiler også egenskapene til produktene.

6 utvalgte produktserier – finn din match

Hvert hår er unikt. Derfor er det viktig å identifisere din hårtype og behov. Vår hårpleieserie er utviklet med tanke på mangfoldet av hårtyper og utfordringer.

Vi har utviklet 6 serier beregnet på ulike behov:

Gi håret den VIP-behandlingen det fortjener med hårprodukter utviklet spesielt for ditt hårbehov. Se de forskjellige produktene i produktlinjen vår:

Produkserie 1. Reconstruct fra Adam og Eva på flaske.

1. RECONSTRUCT – for kjemisk behandlet og skadet hår

Reconstruct er vår mest tekniske og komplekse serie for skadet hår. Den er designet for å gjenoppbygge og styrke håret. Ingrediensene sørger for at hårstrukturen repareres og fremtidige skader forebygges. Guaranaekstrakt gir styrke til hodebunn og hår.

Produkter: Shampoo, balsam, hårmaske og leave in-krem.

Duft: Friske sitrusfrukter, Jasmin-blomst og mynte.

Produkserie 2. Moisturising fra Adam og Eva på flaske.

2. MOISTURISING – for tørt hår

Moisturising-serien gir fuktighet og næring til naturlig tørt hår. Mangoekstrakt er rik på vitaminer, proteiner og glukose. Hyaluronsyre binder fuktigheten i håret ditt. Håret etterlates fuktig, elastisk og glansfullt. Passer alle hårtyper og teksturer.

Produkter: Shampoo, balsam, hårmaske og leave in-krem.

Duft: Blomsternoter av fiol og rose, vanilje og sandeltre.

Produktserie 3. Color fra Adam og Eva på flaske.

3. COLOR – for fargebehandlet hår

Color bevarer og beskytter hårfargen din. Papayaekstrakt inneholder karbohydrater, vitaminer, mineraler og fruktsyrer som gir fuktighet, næring og beskyttelse til håret. Oljeblandingen av linfrø, argan og solsikke etterlater håret glansfullt.

Produkter: Shampoo, balsam og hårmaske.

Duft: Blomsternoter av fiol og rose, samt vanilje.

Produktserie 4. Blonde fra Adam og Eva på flaske.

4. BLONDE – for blondt og lysnet hår

Blonde klarner den blonde nyansen og nøytraliserer uønskede gultoner i håret. Grønn te-ekstrakt er rik på antioksidanter som beskytter håret mot ytre påvirkning og slitasje samt gjør håret mykere. Blonde bevarer også den kalde nyansen i naturlig grått hår.

Produkter: Shampoo, balsam og hårmaske.

Duft: Noter av grønn te, mynte og tre.

Produktserie 5. Curl fra Adam og Eva på flaske.

5. CURL – for krøller og teksturert hår

Curl bevarer, beskytter og opprettholder hårets naturlige form og struktur. Fruktekstrakter fra baobab og eple er rike på karbohydrater, vitaminer, mineraler og fibre, noe som gir fukt og næring til håret.

Produkter: Shampoo, hårmaske og leave in-krem.

Duft: Blomsternoter av fiol og rose samt vanilje.

Produktserie 6. Volume fra Adam og Eva på flaske.

6. VOLUME – for fylde og volum

Volume bygger volum og fylde fra rot til spiss, og beskytter håret mot ytre påvirkning. Ekstrakt fra sølvlindtre gir volum, fuktighet, glans og vitalitet til håret. Aminosyrer styrker håret.

Produkter: Shampoo, balsam og thickening spray.

Duft: Spicy blanding av appelsin, ingefær, kardemomme og sort pepper.

7. SEA SALT – lett teksturspray

Et siste komplementerende produkt i vår hårpleieserie er vår Sea salt spray. Denne lar deg lage myke og naturlige krøller, fleksibelt hold og volum. Den etterlater håret medgjørlig og glansfullt. Inneholder mineralsalter, sukkerarter og bambusekstrakt.

Duft: Krydret blanding av grapefrukt, trenoter av patchouli og vetivergress.

Optimalt resultat med riktig bruk

For å oppnå maksimale fordeler av våre hårpleieprodukter, er det viktig å bruke dem riktig. Vi gir deg en detaljert bruksanvisning som veileder deg gjennom påføringsmetoder, mengder og hyppighet for å oppnå optimale resultater.

Les mer om om hvordan du skal bruke produktene på våre produktsider

Få veiledning fra våre håreksperter

Vi hjelper deg med å finne din ideelle hårpleierutine. Våre profesjonelle frisører og hårpleieeksperter kan gi personlig rådgivning basert på dine unike hårbehov og utfordringer.

Vårt mål er å la håret ditt skinne.

Ta kontakt med oss for en konsultasjon. La vårt team veilede deg mot ditt drømmehår. 

Se våre produkter