BESTILL TIME

Meny

Bestill time hos våre frisører i Oslo sentrum

Ser du etter en frisør i Oslo sentrum, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom en av Adam og Evas mange salonger i hjertet av Oslo.

Finn salong 

Bestill time 

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 45 år. Mange anerkjente frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet, samt kvalitet og individuell behandling.
Frisørsalongen Adam og Eva Paleet.

Finn en frisør i Oslo sentrum

Vi er en gjeng dyktige og hyggelige frisører i Oslo sentrum og omegn som passer på at du får en deilig og behagelig opplevelse. Vi vet at det å dra til frisøren er en luksus for mange, derfor sørger vi for at resultat og opplevelse blir minneverdig. 

Vi stiller høye krav til vår faglige kompetanse, og er derfor alltid oppdatert på det nyeste innen frisørfaget. Hos finner du garantert en frisør og salong som faller i smak. 

Bestill klipp hos oss

Enten du ønsker en helt ny klipp eller bare vil stusse lengdene, har vi en frisør som passer til jobben. Med våre forskjellige prisnivåer og kompetanse kan du enkelt finne en frisør som passer ditt behov. 

Junior

Våre juniorer er i første fase av internopplæringen hos Adam og Eva. Dette er en lærling som har tett oppfølging under hele timen. Junioren har fullført Adam og Eva skolen. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos junior.

Junior stylist

En Junior stylist har steget i gradene og fått en del mer erfaring enn junior. Junior stylisten får fortsatt tett oppfølging.

Stylist

Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet.

Senior stylist

Våre Senior stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram, og har i tillegg svennebrevet.

Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. I tillegg underviser de i salongen og rundt omkring i Norge.

Senior Art Director

En Senior Art Director har mange års erfaring med hår. Disse frisørene har et høyt faglig nivå, stor kundekrets og lang ansiennitet.

Se vår prisliste for alle behandlinger

Adam og Eva frisørsalong på Steen og Strøm.

Følg oss på sosiale medier

Sjekk oss ut vår Instagram @adamogeva for inspirasjon og for å få et inntrykk av hva vi gjør.

Følg oss 

Bestill en time i dag

Kom gjerne innom en av våre salonger eller book time online. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bestill time