BESTILL TIME

Meny

Frisør Jessheim

Er du på utkikk etter en dyktig og erfaren frisør på Jessheim? Adam og Eva har over 50 år i bransjen og tar godt vare på både deg og håret ditt. Kontakt oss gjerne eller book time i dag.

Bestill time 

Enten du bare skal klippe de slitte spissene eller få en full hårforvandling med både klipp og farge, er det viktig at du går til en frisør som forstår hva du er ute etter.

Selv om håret alltid vokser ut igjen, vet vi frisører veldig godt hvor mye håret kan ha å si for hvordan man føler seg. Hvis du ser etter frisørsalong på Jessheim, er Adam og Eva et trygt valg. 

Våre frisører har lang erfaring og er svært opptatt av at du skal bli fornøyd med resultatet. For å holde et høyt kvalitetsnivå, har vi et stort fokus på utdanning og utvikling av våre frisører. 

Våre mest populære behandlinger

Vår salong på Jessheim tilbyr alle hårbehandlinger for kvinner, menn og barn. Vi tilbyr både drop-in og timebestilling. For å bestille time hos oss, klikk her.

Her kan du lese om noen av våre mest populære behandlinger: 

Hårklipp

Vil du få en helt ny frisyre med trendy «gardinlugg» og kortere lengder, eller kanskje du bare vil få vekk de slitte spissene? Uansett hva slags frisyre du ser for deg, gjør vi vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. 

Dersom du ønsker deg en spesifikk frisyre, så ta gjerne med noen bilder så vi kan få et bedre inntrykk av hva du er ute etter. Vi tilbyr alle typer hårklipp både for kvinner, menn og barn.

Striper/Balayage

Noen tynne, solblekede striper gir hvilket som helst hår mer spill, og gjør at du ser ut som du har vært på ferie. Vi benytter oss av den populære fargeteknikken Balayage for å få et mest mulig naturlig resultat. 

Hårfarge

Våre frisører har lang erfaring med å farge forskjellige typer hår. Innenfor hårfarging tilbyr vi behandlinger som permanent hårfarging, bleking, gloss og avfarging. 

For å få et vakkert og naturlig resultat, er det viktig at vi har et klart inntrykk av hvor mye mørkere eller lysere du vil at håret ditt skal bli. Med vår erfaring og kunnskap kan vi gi deg råd om hva vi mener kommer til å kle deg og ditt ansikt best.

Styling

Vil du føle deg litt ekstra fin til en spesiell anledning, eller kanskje bare i en vanlig hverdag? Vi tilbyr styling etter dine ønsker, uansett om du bare vil ha litt ekstra volum eller noen naturlige bølger.

Vi tilbyr også styling av hår og makeup til bryllup. Våre frisører har lang erfaring med alt innen hårstyling.

Farging og forming av vipper og bryn

Mange av oss bruker mye tid på å sminke brynene og legge mascara om morgenen. Ved å farge brynene og vippene får du et mer naturlig resultat som rammer inn ansiktet og gjør at vippene dine ser lengre ut. 

Fargen varer i ca 3-4 uker, noe som er spesielt praktisk på sommeren når man bader og soler seg. Etter vi har farget øyenbrynene dine kan vi også nappe dem slik at de får en naturlig og symmetrisk form. 

Adam og Eva – erfaren frisør på Jessheim 

Adam og Eva ble startet opp i 1973, og er nå en av Norges mest kjente frisørkjeder. Den aller første salongen ble startet opp i Storgata i Oslo, og nå eier vi 25 salonger rundt omkring i landet. 

Vi driver også Adam og Eva Akademi, som er Norges eldste frisørskole. Dette gjør at du i våre salonger kan få behandling av en av våre flinke lærlinger til rabatterte priser.

Felles for alle våre salonger er dyktige frisører som alltid legger stor vekt på kvalitet og personlig service. Våre frisører er alltid oppdatert på de nyeste hårtrendene og har bred erfaring med alle typer hårbehandlinger. 

Her finner du oss

Adam og Eva på Jessheim holder til i Gardermovegen 6, midt i Jessheim sentrum. Hos oss kan du få et deilig avbrekk fra hverdagen og dra hjem som en enda flottere versjon av deg selv. 

Bestill time i dag

Vi tilbyr både drop-in og timebestilling, men for å sikre deg at vi har ledig tid, kan det være lurt å bestille time. 

Dersom du skal ta striper/Balayage eller andre større fargebehandlinger, anbefaler vi at du kontakter oss på telefon for å avklare hvor lang tid behandlingen kommer til å ta. 

Hvis det er barneklipp (under 10 år) eller maskinklipp du ønsker å bestille, så skriv dette inn i kommentarfeltet i bestillingssystemet.

Adresse:

Gardermovegen 6
2050 Jessheim

(Ikke langt fra Jessheim Storsenter)

Vi gleder oss til å se deg – velkommen til Adam og Eva på Jessheim!  

Bestill time