BESTILL TIME

Meny

Frisør Bærum

Frisørsalongen Adam og Eva Sandvika.

Hvis du ser etter en erfaren frisør i Bærum, så bestill en time hos Adam og Eva i Sandvika i dag. Vårt team består av 18 dyktige frisører med høy kompetanse innen frisørfaget.

Bestill time 

Du finner salongen vår i første etasje på lilletorget på Sandvika Storsenter. Vi tilbyr både timebestilling og drop-in, så kom innom oss hvis du lurer på om vi har ledig tid. Hos oss finner du også alle produktene du trenger for å holde håret ditt sunt og sterkt. 

Her er noen av behandlingene vi tilbyr: 

  • Klipp 

  • Farge

  • Striper/Balayage 

  • Styling

  • Farging av vipper og bryn

  • Skjeggklipp 

  • Hull i øret

Les mer: Ta hull i ørene hos Adam og Eva

Årets største hårtrender

Kanskje har du lyst til å prøve en frisyre som er inspirert av årets største trender? Her er noen av frisyrene som dominerer motebildet akkurat nå. 

Kort bob

Bob-frisyrer i ulike lengder har kommet og gått ut av trendbildet i mange år, og er en frisyre som kan kle de aller fleste. I år er har spesielt den avslappede «boy bob»-frisyren blitt en hit blant kjendiser og influencere. 

Dette er en kort frisyre som stopper rundt kjevebenet og som fremhever halsen og kinnbena. Frisyren krever ikke nødvendigvis mye vedlikehold – den er ekstra kul om den er litt rufsete og uanstrengt.

Chunky Highlights

De siste årene har klærne som var trendy tidlig på 2000-tallet kommet tilbake igjen, og det gjelder også hårtrendene. En av dem er tykke striper i håret – gjerne helt blonde striper eller noen nyanser lysere enn ditt eget hår.

Money Piece

Money piece er en annen trend innen hårstriping der man legger inn flest striper rundt ansiktet. Dette rammer inn ansiktet ditt og fremhever ansiktstrekkene på en veldig flatterende måte. Denne trenden er heller ikke så tidkrevende, siden du ikke trenger å stripe hele håret. 

Bixie Cut

De siste årene har forskjellige varianter av «mullet»-frisyren gjort comeback i trendbildet. Akkurat nå er det den såkalte «Bixie Cut» som gjelder – i hvert fall blant de litt vågale av oss. Dette er en blanding av den nostalgiske mullet-frisyren og en bob eller pixie. 

Våre dyktige frisører sørger for at du blir fornøyd

Uansett om du vil prøve deg på en trendy eller tidløs frisyre, er vårt mål at du skal bli strålende fornøyd. 

Alle frisørene våre har høy kompetanse innen sitt fag og en evne til å se hva som kommer til å kle deg og ditt utseende best. Hos oss får du et avslappende avbrekk og en opplevelse av velvære i hverdagen.

Se våre frisørsalonger i Akershus

Bestill time hos oss i dag!

Helt siden 1973 har Adam og Eva bemerket seg som landets mest innovative frisørgruppe. Vårt fokus ligger på kvalitet og individuell behandling, og vi ønsker alltid å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. 

Bestill en time hos oss gjennom lenken nedenfor, eller kom innom på en drop-in time neste gang du er i nærheten. 

Velkommen til Adam og Eva i Sandvika! 

Bestill time