BESTILL TIME

Meny

Foliestriper

Foliestriper er en enkel måte å gi håret en sommerlig og naturlig forvandling. Adam og Eva tilbyr både foliestriper og stripeteknikken balayage.

Bestill time 

I snart 50 år har Adam og Eva vært en innovatør i frisørbransjen med 25 salonger spredt over hele landet og en egen prisvinnende frisørskole og akademi. Hos oss kan du gjøre alt fra å klippe de slitte tuppene til å få en helt ny look med avansert fargedesign. 

Våre frisører har blant annet bred erfaring med striping av hår. Hvis du har lyst til å stripe håret for å få lysere eller mørkere hår på en naturlig måte, så bestill en time i en av våre salonger i dag. Sammen finner vi ut av hva som vil kle deg og ditt utseende best. 

Gir et dryss av valgmuligheter 

En av de mest velkjente teknikkene for å stripe håret er foliestriper. Da striper vi håret enten med hårfarge eller bleking for å skape mer spill og kontraster i håret. Hårseksjonene som stripes, pakkes inn i folie for å holde det atskilt fra håret som ikke skal stripes. 

Det morsomme med å stripe håret er at det er så mange valgmuligheter. Du kan velge mellom å legge inn lysere eller mørkere nyanser, om du vil ha en naturlig eller mer eksentrisk look og om stripene skal være tynne eller brede. 

Brede striper gir et mer synlig resultat og tynne striper gir et mer diskret og solkysset resultat. Uansett hva du velger, vil vår frisør stripe håret ditt på en måte som komplimenterer dine ansiktstrekk. 

Bør du velge foliestriper for helt eller halvt hode?

Du kan også velge om vi skal stripe hele eller halve håret ditt. Foliestriper halvt hode betyr at vi striper toppen av håret slik at det rammer inn ansiktet på en naturlig måte. Dette passer spesielt godt for deg som ofte går med håret løst eller synes det tar for lang tid å stripe alt håret.

Hvis du liker å sette opp håret, er det spesielt vakkert med foliestriper helt hode. Da striper vi også håret i nakken og rundt ørene. 

Hva er forskjellen på foliestriper og balayage? 

De siste årene har behandlingen balayage blitt spesielt populær både blant frisører og kundene deres. Balayage er en fransk fargeteknikk som betyr å «male» eller «stryke» på. Denne teknikken gir subtile striper uten harde overganger fra ettervekst til ut i lengdene – rett og slett perfekt for deg som vil ha en naturlig look. 

Naturlig resultat

Til forskjell fra foliestriper, bruker man ikke folie når man benytter seg av denne teknikken. Frisøren «maler» stripene på der solen ville ha truffet håret, noe som skaper et solkysset og naturlig resultat. 

Anvendelig stripeteknikk

Litt av grunnen til at balayage har blitt så populært er at det er en behandling som passer til alle hårtyper og hårfarger. Uansett om du har blondt, brunt, langt hår eller kort hår vil balayage gi håret ditt mer spill og liv.

Omvendt balayage

Hvis du ønsker deg en litt mørkere farge eller er lei av den sommerlige looken som balayage gir, kan du også prøve omvendt balayage hos oss. Her legger vi inn mørke striper istedenfor lyse, noe som gir en dypere og litt mørkere farge. 

Dette er perfekt for deg som vil ha en litt sterkere kontrast mot ansiktet, eller for deg som synes håret har blitt litt for lyst etter sommeren. 

Ta vare på håret ditt etter frisørbesøket

For å bevare det vakre resultatet lenge etter frisørbesøket, er det viktig å ikke vaske og varmebehandle håret for ofte. Vi anbefaler at du vasker håret maksimum hver andre eller tredje dag og bruker en god hårkur en gang i uken. Våre frisører kan gi deg råd og finne produkter som er spesielt tilpasset din hårtype. 

Tem håret med hårolje

Hvis du er en av de som bruker rettetang for å roe ned «frizzy» og uregjerlig hår, kan du prøve å bruke en av våre håroljer isteden. Håroljer gir håret næring og gjør at det blir mykere og mer glansfullt – perfekt for tørt og slitt hår. 

Les mer: Slik bekjemper du tørt og livløst hår

Bestill time hos oss i dag! 

Hvis du lurer på hva som kommer til å kle deg best av de forskjellige stripeteknikkene og hvor lys eller mørk du burde bli i håret, er det bare å bestille en time hos oss i dag. 

Våre dyktige frisører gir deg råd ut i fra ditt utgangspunkt og hvilket resultat du ønsker deg. 

Bestill time