BESTILL TIME

Meny

Hair Extensions

Dame med blonde hair extensions.
Adam og Eva tilbyr hair extensions fra ledende leverandører som Hair Talk og Great Lengths. Foto: Great Lengths

Hair Extensions er ikke bare for de som vil ha langt hår. Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om hair extensions.

Mange forbinder hair extensions med 90-tallet og glam, men hair extensions er ikke hva det en gang var. 

Hair extensions er ikke nødvendigvis kun for de som vil ha langt hår, men også for de som ønsker mer fylde, nye farger og muligheten til å enkelt kunne style håret hjemme.

Drømmer du om fyldigere hår som ser naturlig ut, kan hair extensions være løsningen.

Hva slags typer Hair Extensions kan man få satt på hos Adam og Eva?

Vi bruker hår fra Hairtalk og Great Lengths, to leverandører som er kjent for å produsere hair extensions av beste kvalitet. Hos oss tilbyr vi tape, keratin punkter og weft.

 

  • Teip kan brukes igjen og igjen dersom man er flink til å ta vare på håret. Service skjer mellom 4-6 uker. Da må man komme innom salongen for å heise opp festene.

  • Keratinpunkter settes på og når det tas ut kan håret ikke gjenbrukes. Varer fra 3-6 måneder. Passer for de som trenger mer detaljert påsetting. Her kan man gå mer detaljert inn og fylle inn front og nakke.

  • Weft settes på med hjelp av microringer og tråd. Her er det hårdeler som sys på. Weft kan også gjenbrukes og heises opp. Da kommer man på lik linje inn til salongen for å utføre service.

Hvem passer Hair Extensions for?

Mange tenker at extension-kunder er jenter som ønsker langt hår – men her er det mange ulike muligheter. Vi har kunder med fint, tynt hår som ønsker mer fylde. 

Vi har de som ønsker fargespill og ikke ønsker å farge sitt eget hår. Vi har de som ønsker å fylle inn for å få en skarp bob. Vi har herrer som ønsker mer fylde og tekstur kan også bruke extensions. 

Hair extensions hjelper også mange kunder i mellomfasen etter en endt medisinsk behandling. Extensions-kunder kan være hvem som helst. 

Sliter Hair Extensions på håret?

Det er liten slitasje å ha extensions i håret. En må ta riktig vare på håret og følge instruksene man får fra frisøren. Det er viktig å ta godt vare på håret mens man har det i. Bruke riktige produkter, kur og gre håret med naturbørste som du får kjøpt i salongen. Frisøren vil gi deg gode råd og tips til å ta best vare på håret ditt.

Hvor langt hår må man ha for å kunne sette på Hair Extensions?

Det kommer litt an på ønsket resultat. Skal man ha langt hår nedover ryggen, er det anbefalt å ha min 15-20 cm lengde på sitt eget hår. Da blir det også penest. 
Ønsker du fylde trenger du kun 5-15 cm. Det beste er å komme inn på en konsultasjon å bli enig med din frisør om hva du ser for deg.

Håret til dame før hun får hair extensions.
Før extensions utført av Surirat Munkhlang på Adam og Eva Teaterplassen.
Dame med blonde hair extensions.
Etter extensions utført av Surirat Munkhlang på Adam og Eva Teaterplassen.

Kan man velge mellom rette og teksturerte Hair Extensions?

Det kan man. Det finnes helt rett hår og hår med mer tekstur. Alt ettersom man ønsker. Frisøren vil også hjelpe deg med hva som blir best resultat på ditt hår.

Kan man farge hår og ettervekst med Extensions?

Man kan fint farge ettervekst med extensions i håret. Extensions håret er 100% ekte hår så det kan farges, men da må man gå til frisør med kunnskap om extensions, slik at det blir gjort riktig. 

Er ditt eget hår slitt og du er redd for å farge det, er extensions et godt alternativ for å f.eks. lysne det. Du kan sette inn noen lyse punkter som en lysning effekt – uten å måtte farge ditt eget.

Vi vil dog anbefale å unngå farging da best resultat oppnås ved at fargen er 100% før håret settes på. Tape kan tas ut og settes på igjen etter farging.

Hvor lang tid tar det å sette på Hair Extensions? 

Det kommer an på om det er tape, punkt eller weft. Full extension tar fra 1,5 til 4 timer. Tape tar kortere tid, men må gjøres oftere. Dette flyttes opp hver 4 til 6 uke. Punkter sitter i 3-6 mnd og tar 2-4 timer å sette på. Skal man bare fylle på vil det ta en times tid.

Hva koster det å sette på Hair Extensions?

Hvor mye det koster å sette på hair extensions er svært inviduelt. Her er det stor variasjon på pris i forhold til lengde og mengde. Vi tilbyr gratis konsultasjon hvor vi finner ut farge, lengde og pris.

Remy Hår er hår hvor hvert hårstrå ligger samme vei fra rot til spiss og at skjellaget er intakt. De viktigste fordelene er at håret er lettere å vedlikeholde, og mindre sannsynlighet for at det rufser og blander seg også.
Håret til dame før hun får hair extensions.

Før extensions utført av Hege Stenseth på Adam og Eva Fornebu.

Håret til dame etter hun har fått hair extensions.

Før extensions utført av Hege Stenseth på Adam og Eva Fornebu.

Håre til dame etter hair extensions.

Før extensions utført av Hege Stenseth på Adam og Eva Fornebu.

Hva betyr Remy hår?

Remy Hår er hår hvor hvert hårstrå ligger samme vei fra rot til spiss og at skjellaget er intakt. De viktigste fordelene er at håret er lettere å vedlikeholde, og mindre sannsynlighet for at det rufser og blander seg også.

Vil extensionsene skade håret mitt?

Dersom du har vedlikeholdt din extensions godt og med dagens patenter så vil det ikke være noe skade. I mange tilfeller oppleves det at ditt naturlige hår har vokst raskere enn vanlig.

Må jeg style, vaske eller passe på noen spesiell måte? Hvordan får man det til å vare lengst mulig?

Når man har extensions, må man bruke produkter anbefalt av frisøren. Dette brukes for ikke å ødelegge festene og håret. 

Du vil få vite dette under konsultasjon. Håret må morgen og kveld gres godt med naturbørste, samt før hårvask. Det anbefales å sove med en løs flette. Man skal ikke la festene være fuktige. 

Det er viktig at festene alltid tørkes etter vask. Det er viktig at festene ikke er fuktige over tid. Festene tåler heller ikke varmeverktøy så skal man bruke krølltang og rettetang må man passe på at man ikke smører festene.

Bestill en uforpliktende konsultasjon 

Hvis du vil ha mer informasjon om hair extensions, så ta gjerne kontakt med oss. Alle våre salonger tilbyr gratis konsultasjon 15 min. Da vil du også få mer informasjon om priser og hvor lang tid det vil ta å sette på extensions i håret ditt. 

Ta kontakt med en av våre salonger dersom du lurer på noe. Vi hjelper deg.

Bestill time