BESTILL TIME

Meny

Balayage pris

Ønsker du å farge håret med mest mulig naturlig resultat? Balayage-teknikk er veldig populært blant våre kunder, og skaper en helt naturlig look. Dette er en lett stripeteknikk som passer for alle hårfarger.

Bestill Time 

Håret til dame med balayage fra mørkebrunt til blondt.

Striping passer alle som ønsker en forandring på håret sitt, og Balayage-teknikken skaper det absolutt mest naturlige resultatet – uansett om du har blondt hår, langt hår, kort hår eller et annet utgangspunkt.

Balayage skiller seg fra dip dye, som gir et mer markant resultat. Dip dye er en hårtrend der den nederste delen av håret farges i en kontrast, slik at det ser ut som at håret er “dyppet” i farge – derav navnet.

Balayage pris

Denne typen behandling er både et krevende håndverk og en kreativ prosess, den kan derfor være tidkrevende i tillegg til at frisøren må være trent i teknikken. Prisen på en balayage vil varierer fra kunde til kunde. Bassert på ønsket resultat og hvilket grunnlag som er i håret fra før.

Som oftest vil det også komme gloss i tillegg. Dette for å gi glans og skape en rik og natrulig finish. Vi anbefaler heller ikke å bruke bleking i håret uten bonder, og en fargebevarende kur vil føre til at resultatet blir mer langvarig.

Teknikken

Balayage er en fransk fargeteknikk som ble brukt allerede på 70-tallet. Balayage har blitt veldig populært i Skandinavia, nettopp fordi teknikken skaper et mer naturlig resultat.

Navnet på Balayage er naturlig nok fransk og betyr “å stryke” eller “å male”. Dette beskriver teknikken perfekt, da stripene faktisk males direkte på håret med pensel, uten bruk av folie.

Stylisten finner områdene i håret der solen treffer hodet og lysner håret, og maler oversiden av håret for å få en “solbleket” og naturlig look. Dette gjøres vanligvis i spisser, lengder og i hårene rundt ansiktet. Teknikken kan også brukes til å lage en mer kreativ look dersom du ønsker det.

Omvendt Balayage

Reverse, eller omvendt balayage, er en teknikk som brukes dersom håret allerede er lysnet, eller er naturlig lyst. Teknikken går ut på at det legges mørkere bunnfarge som fader ut forskjellige steder i håret – slik ser det ut som det er utført en vanlig balayage. Teknikken kalles også Rootshadow.

Les også: Ombre frisør

Forskjellen på balayage og ombre

Den største forskjellen på hårfargeteknikkene balayage og ombre er rett og slett at balayage tar for seg mindre seksjoner hvor håret blir stripet for en mest mulig naturlig look. Med balayage ser håret mer solkysset ut hele året. Med fargeteknikken ombre farger vi håret med en jevn overgang fra mørk til lys mot tuppene.

Dame med mørkebrunt, bølgete hår.

Passer balayage for meg?

Fargeteknikken er elsket av de med blondt hår, brunetter og rødhårete av mange grunner. Ikke bare gir den en naturlig look, men den lager myke overganger som gjør at du ikke får den harde etterveksten.

Vi anbefaler likevel å ta en glossbehandling mellom fargebehandlingene for å opprettholde ønsket nyanse, og for å få håret til å se sunt og glansfullt ut. Dersom du ønsker et veldig lyst og kaldt resultat, trengs det ofte en langsiktig plan og må gjøres over flere behandlinger. Her benyttes ofte en blanding av tradisjonell foliestriping og balayage.

Stripingen er fint på både kort og langt, tynt og tykt samt rett og krøllete hår. Frisørene våre tilpasser behandlingen etter din hårtype.

Den franske teknikken er også perfekt for de som skal gjøre en fargeendring for første gang, da forandringen kan gjøres diskre og gradvis slik at det er lettere å venne seg til. Metoden kan også gjøres i enklere og mer skånsomme varianter, noe som gjør behandlingen til et godt alternativ for dem med slitt og sensibelt hår etter farging.

Dame med blond hår.

Fordeler med balayage

  • En mer naturlig look

  • Mykere ettervekst

  • Gir et nydelig fargespill til ansiktet

Ta kontakt med oss eller kom gjerne innom en av våre salonger om du har spørsmål til behandlingen. Frisørene hos Adam og Eva hjelper deg å finne utrykket som passer best for deg. 

Prisliste 

Salonger