BESTILL TIME

Meny

Frisør Majorstua

Er du på jakt etter en frisør på Majorstua, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom Adam og Eva i Jacob Aalls gate på Majorstua.

Bestill time 

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss. Vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet samt kvalitet og individuell behandling.

Få et deilig avbrekk i hverdagen

Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, derfor er vi svært opptatt av at alle våre kunder skal føle seg godt ivaretatt. Hos oss kan du nyte en behandling, få råd angående ditt hår eller kjøpe produkter fra merker som Shu Uemura og Olaplex. 

Motebildet forandrer seg hele tiden, og med vår faglige kompetanse er vi nøye med å alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget. 

Vi har også blant annet sponset Oslo Runway en rekke ganger, og har tidligere vunnet en rekke priser under prisutdelingen «Årets frisør».

Les mer: Adam og Eva vant to priser

Våre behandlinger 

Hos oss møter du dyktige og hyggelige frisører som er opptatt av at du skal få et resultat du blir strålende fornøyd med. 

Dersom du skal ta striper, balayage eller en større fargebehandling, så ring oss gjerne på forhånd for å avklare hvor lang tid som må settes av. Her er noen av behandlingene vi tilbyr i vår salong: 

  • Alle typer hårklipp 

  • Farge 

  • Striper/Balayage 

  • Styling

  • Dry Cut

  • Farging av vipper og bryn 

  • Hull i ørene

Velkommen til Adam og Eva på Majorstua! 

Adam og Eva på Majorstuen ligger sentralt til i Jacob Aalls gate 17, rett ved Bogstadveien. Her er våre åpningstider: 

Mandag 09:00-20:00
Tirsdag-torsdag 09:00-20:00
Fredag 09:00-17:00
Lørdag 09:00-16:00

Vi tilbyr også drop-in, så hvis du er i nærheten, så kom gjerne innom. Ta kontakt med oss eller klikk deg inn på lenken nedenfor for å bestille time: 

Bestill time