BESTILL TIME

Meny

Frisør Grønland

Ser du etter en dyktig frisør på Grønland? Hos Adam og Eva på Grønland møter du erfarne og hyggelige frisører som har fokus på kvalitet.

Bestill time 

Adam og Eva holder til i sentrale og hyggelige omgivelser på Teaterplassen på Grønland. Vi tilbyr alle typer hårbehandlinger og har både drop-in og timebestilling. 

Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, og derfor er vi svært opptatt av å gjøre frisørbesøket til et deilig avbrekk i hverdagen. Her er noen av våre mest populære behandlinger:  

  • Alle typer hårklipp

  • Striper/Balayage

  • Farge

  • Extensions

  • Dry Cut

  • Fargedesign

  • Styling

  • Farge vipper og bryn

Les også: Drop-in frisør

Våre prisnivåer

Hos oss kan du velge mellom frisører med lang og omfattende erfaring eller juniorer som får tett oppfølging av faglig leder. Her er forskjellene på prisnivåene våre: 

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har svært lang erfaring og ansiennitet. Mange av frisørene på dette nivået holder kurs og opplæring internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere. 

Art Director

Art Directors er frisører med lang erfaring og stor kundekrets. Flere av våre Art Directors jobber også med undervisning internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere. 

Senior Stylist

Senior Stylister er frisører som har bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har tatt svennebrevet. 

Stylist

Når man har fullført Adam og Evas interne opplæringsprogram og er klar for å ta svennebrevet, blir man stylist. Nyansatte frisører som begynner hos oss begynner også som stylister inntil de har fullført vårt interne opplæringsprogram.

Junior Stylist

Våre juniorstylister er i siste fase av internopplæringen og har litt mer erfaring enn de aller ferskeste juniorene. Juniorstylistene får fortsatt tett oppfølging av faglig leder. 

Junior

Juniorfrisørene våre har fullført Adam og Eva skolen, og er i første fase av internopplæringen. Juniorene følges tett opp av faglig leder. Du bør beregne litt ekstra tid hvis du skal behandles av en junior, men til gjengjeld er behandlingen rimelig. 

Prisvinnende frisørkjede 

Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. 

Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vi sier at vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet. Motebildet forandrer seg hele tiden, og vi holder oss alltid oppdatert på det nyeste innen frisørfaget. 

Våre frisører har vunnet en rekke priser opp gjennom årene, blant annet for årets kreative team og årets frisør

Velkommen til Adam og Eva! 

Vår frisørsalong på Teaterplassen har også fått en rekke gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder gjennom årene. 

Enten du er ny eller fast kunde hos oss, så bestill en time hos oss i dag. Vi sørger for at du får et resultat som kler deg og ditt hår! 

Bestill time