BESTILL TIME

Meny

Barbershop Stavanger

Ønsker du å stelle skjegget eller trenger du en hårklipp? Adam og Eva Frisør er din lokale barbershop i Stavanger.

Adam og Eva barbershop i Stavanger tilbyr et team av dyktige stylister og barberere – med utdanning, erfaring og service på høyt nivå. Vi har skapt et perfekt miljø for deg som ønsker en unik opplevelse, så langt bort fra engangshøvler som du kan komme.

Vi tilbyr førsteklasses behandlinger med varme håndklær, nakkemassasje, barbering med kniv og trimming av hår og skjegg.

Les mer: Frisør Stavanger

Selvpleie for herre

Mye skjegg i ansiktet kan føles ukomfortabelt, og det er ikke spesielt hygienisk eller delikat med mye ansiktshår hvor maten kan samle seg. En tur innom vår barbershop i Stavanger gir deg et velstelt ansikt som kjennes rent og pent.

Clean Shave

Vi fukter ansiktet med lunkent vann og lar deretter barberkremen virke et øyeblikk, slik at huden får mulighet til å absorbere de beroligende ingrediensene.

Denne prosedyren blir nøye gjennomført slik at huden din ikke blir irritert, samt at det ikke oppstår infeksjon i hårfolliklene. Deretter går vi over med kniv for en clean shave.

Barbershop i Stavanger med lang erfaring

Vi setter faglig dyktighet høyt og alle våre barberere har fullført barberutdanning, enten de er utdannet gjennom Adam og Eva Skolen eller en annen skole.

På vår utdanning lærer våre medarbeidere grunnkunnskapene og teknikkene innen klipp og skjeggfrisering, i tillegg til avanserte teknikker som effilering og skjeggtrim. Dette er fordi vi er svært opptatt av å alltid tenke nytt og kreativt.

Herreklipp

I tillegg til dyktige barbere, finner du også erfarne frisører innen herreklipp i våre salonger. Vi gir deg en fresh look. Ta turen innom vår salong i Stavanger i dag for litt ekstra velvære.

Les mer: Barber Stavanger

Fordeler ved å velge Adam og Eva som din barber

Hvis du er på jakt etter en eksepsjonell barberopplevelse i Stavanger, trenger du ikke lete lenger. Vår barber er ikke bare dyktig og talentfull, men har også opparbeidet seg et rykte som ekspert i sitt felt. Vi er stolte av å kunne tilby en førsteklasses tjeneste som får våre kunder til å komme tilbake, gang på gang.

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og det er derfor våre kunder stadig kommer tilbake. Vi tar oss tid til å lytte til dine ønsker og behov, og gir deg personlig oppfølging for å sikre at du får den perfekte frisyren eller barberingen som passer til din stil og personlighet. Vi forstår at hvert individ er unikt.

Så lenge du er fornøyd, er vi fornøyd.

Trendsettere

Vi er kjent for vår trendsettende tilnærming til klipp og barbering. Vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene innenfor hår og skjegg, samt hjelper deg med å oppnå en moderne og stilfull look.

Skreddersydde tjenester

Våre frisører tilbyr skreddersydde tjenester som er tilpasset dine behov og ønsker. Enten du vil ha en klassisk barbering, en moderne hårklipp eller styling av skjegget, tilpasser frisøren seg dine behov. Du får det resultatet du ønsker.

Avslappende atmosfære

Et besøk hos Adam og Eva Barbershop er ikke bare en tjeneste, det er en helhetlig opplevelse. Salongene våre er designet for å skape en avslappende atmosfære. Vi har komfortable stoler, behagelig musikk og profesjonell service som bidrar til at du kan nyte øyeblikket og slappe av.

Kvalitetsprodukter

Vi bruker kun kvalitetsprodukter i behandlingene våre. Vi benytter oss av anerkjente merker og produkter som er skånsomme mot huden og håret ditt. Vi har lansert en egen hårpleieserie som er utviklet med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet. Simpelthen Adam og Eva på flaske.

Personlig oppfølging

Våre frisører tar seg tid til å lytte til dine ønsker og behov. De gir personlig oppfølging og veiledning, slik at du kan ta velinformerte beslutninger om din frisyre eller skjeggstil.

Et bredt utvalg av tjenester

I tillegg til barbering og hårklipp, tilbyr vi andre tjenester som skjeggvask, hull i ørene og styling.

Besøk Adam og Eva i dag

Velkommen til vår nyåpnede barbershop i Stavanger sentrum. I 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje.

Faglig dyktighet er noe vi setter høyt, og vår styrke er å alltid tenke nytt og kreativt. I tillegg er vi lidenskapelig opptatt av å utfordre oss selv, hver eneste dag. Vi har flere salonger på østlandet, vestlandet og i Trøndelag.

Vår barber og daglig leder i salongen har hatt hele 25 år i Adam og Eva, hvor han de siste årene har hatt fokus på hår og skjegg – både mot kunder og kursvirksomhet.

Ta kontakt med oss i dag dersom du ser etter en barber i Stavanger.

Bestill time