BESTILL TIME

Meny

Barber i Stavanger

Ser du etter barber i Stavanger? Adam og Eva Frisør ligger i hjertet av Stavanger sentrum. Hos oss får du topp service og en avslappende opplevelse.

Bestill Time 

Adam og Eva Stavanger har barberere med lang erfaring og en lidenskap for faget. Vi tilbyr et avslappende miljø hvor du blir godt ivaretatt.

Du skal føle deg trygg på at vi tar oss god tid når du sitter i barberstolen. Vi gjør en grundig jobb for at du skal slappe av og få en pause fra en hektisk hverdag. Uansett om du er ute etter en klassisk frisyre eller noe mer moderne gjør vår barber deg fornøyd.

Våre kunder ønsker ofte disse behandlingene:

  • Fade

  • Styling

  • Hårklipp

  • Barbering

  • Skjeggtrim

Hva kjennetegner en god barber?

En god barber bør ha følgende kjennetegn:

Erfaring og ferdigheter

En god barber bør ha grundig kunnskap om hår- og hudtyper, og hvordan man gir kundene den best mulige barberingen. De bør også ha gode tekniske ferdigheter for å kunne håndtere utstyret på en effektiv og sikker måte.

Kundebehandling

En god barber bør være vennlig, imøtekommende og oppmerksom på kundens behov og ønsker. De bør kunne kommunisere tydelig og lytte nøye for å sikre at kundene får den type barbering de ønsker.

Hygiene og sikkerhet

En god barber bør ha gode rutiner for hygiene og sikkerhet, inkludert riktig bruk og vedlikehold av utstyret, og sørge for at alt utstyr som brukes på kunder er rent og desinfisert.

Kreativitet og tilpasningsevne

En god barber bør kunne tilpasse seg ulike hårtyper og kundeønsker, og ha en kreativ tilnærming til å skape individuelle stiler og utseender.

Lidenskap for yrket

En god barber bør ha en genuin lidenskap for yrket sitt og være dedikert til å gi kundene den beste mulige opplevelsen. Dette innebærer å holde seg oppdatert på de siste trendene og teknikkene innen barbering, og stadig forbedre sine ferdigheter og kunnskaper.

Fade

Fade har sin opprinnelse fra 40- og 50-tallet i det amerikanske militæret. Frisyren “fade” ble virkelig populær på 90-tallet da Will Smith viste seg med fade i Fresh Prince of Bel Air.

Teknikken blir som oftest brukt på sidene i nakken. Skinfade betyr at håret er klippet fra 0, altså veldig, veldig kort. og utover i gradering, som vil si at det gradvis blir lenger og skaper en fin form på bakhodet.

Teknikken blir som oftest brukt på sidene i nakken. Skinfade betyr at håret er klippet fra 0, altså veldig kort, og utover i gradering, som vil si at det gradvis blir lenger og skaper en fin form på bakhodet.

Les mer: Barbershop Stavanger

Hva menes med våt barbering?

Mange menn ønsker en “wet shave”. Dette innebærer at vi fukter barberkosten i lunkent vann, og deretter gjøres barberingen med en barberkniv sammen med barberkrem. Vår barber i Stavanger hjelper deg med en clean shave.

Skjeggtrim

Vi utfører en rask skjeggetrim dersom du ønsker det. Det er perfekt for deg som kun ønsker en justering av linjer og bart.

Her finner du oss: Frisør i Stavanger

Pris

Prisen ligger generelt på mellom 300 til 680,- kroner for barbering, men dette varierer avhengig av barbering utført av lærlinger eller mer erfarne barbers.

Vi har flere dyktige barbers som du kan snakke med i salongen, og som vil hjelpe deg med dine spørsmål.

Om oss

Velkommen til Adam og Eva i ærverdige Myhregaarden, i Stavanger by.

I snart 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje.

Vår barber og daglig leder i salongen har hatt hele 23 år i Adam og Eva. De siste årene har han hatt mye fokus på hår og skjegg både mot kunder og kursvirksomhet.

Hvorfor velge oss som din barbershop?

Faglig dyktighet er noe vi setter høyt hos oss. Vår styrke er å alltid tenke nytt og kreativt utfordre oss selv. Våre frisører og barbers har lang erfaring i frisørbransjen, og vi holder oss oppdatert på de siste trendene og teknikkene innen hårpleie og styling.

 

Våre salonger 

Adam og Eva salongene er kjent for sin unike atmosfære og trendy design. Salongene er moderne og stilige, med en avslappet og koselig atmosfære som gjør at du føler deg velkommen og avslappet.

Vi har et bredt spekter av tjenester. Adam og Eva tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra enkle klipp og fargebehandlinger til avanserte hårpleiebehandlinger, extensions og styling for spesielle anledninger. Dette gjør at kundene får alt de trenger for å ta vare på håret sitt på ett sted.

Ta kontakt med oss i dag hvis du ser etter barber i Stavanger.

Prisliste