BESTILL TIME

Meny

Skal du gifte deg?

Det er mye å tenke på til den store bryllupsdagen.
La oss hjelpe deg med håret 🤍

Våre priser kan du lese her, eller lengre ned i artikkelen.

HVORDAN VELGE FRISYRE?

En flott frisyre kan være prikken over i´en, her har vi laget en sjekkliste som kan hjelpe dere på veien.

1. Finn drømmekjolen

Finn drømmekjolen før du bestemmer deg for hår, sminke, sko og evt. slør. Kjolen setter rammene for hvordan alt spiller sammen. Det vil for eksempel være synd å ha håret utslått om kjolens rygg er dekket av edelstener og de flotteste broderier. Ikke bare vil et langt krøllete hår dekke for detaljene i kjolen, men du vil også kanskje oppleve å bli smålugget hele dagen, når håret hekter seg fast i stener og sømmer. Her anbefaler vi som oftest å sette håret opp. Dette gir kjolen mer rom til å skinne, samt at oppsatt hår fremhever ansiktet ditt. Men ingen regler er uten unntak. Hvis du skal ha åpen rygg, står du mer fritt. De fleste velger da å ha håret løst.

2. Prøvetime

På en prøvetime hjelper frisøren deg med å finne den frisyren som fremhever dine trekk, og hva som fungerer for ditt hår. Samtidig gir du frisøren muligheten til å bli kjent med deg og håret ditt. Hos Adam og Eva er det obligatorisk å ha prøvetime. Dette er for å sikre at du blir fornøyd, da selve bryllupsdagen ikke byr på prøving og feiling.

Ha prøvetimen i god tid før den store dagen, dette er et av våre hotteste tips. Ofte ønsker man å gro ut litt ekstra lengde, endre fargen noe eller til og med bestille extensions. Husk, dette kan ta tid. Vi anbefaler ingen å farge håret i siste liten. Kos deg med forberedelsestiden. Strekk den ut!

Din ansiktsform har stor betydning for hva som er kledelig. Det er igjen viktig å si at denne regelen har flere unntak, så la oss kalle det veiledende idéer. På prøvetimen har man tid til å snakke om dette, og man kan gjøre flere enkle testoppsett.

Noen tanker om frisyre og ansiktsform:

Spisse og markerte trekk: Stramme oppsett vil fremheve de markerte trekkene, unngå særlig stram hestehale. Her kan myke og løsere oppsett, samt utslått hår gi en fin balanse.

Runde trekk: Her kan lengde og løse lokker ved ansikt og nakke ha en smalende effekt. Litt volum er også viktig, men det må være på de riktige stedene. Frisøren din vil gi deg råd.

Smale trekk: Langt hår virker forlengende. Sett håret opp og skap spennende former i nakken og i front. Dette vil gi volum til ansiktet og vil være mykgjørende.

Ovale ansikter: Stor fleksibilitet. Her funger både utslått og oppsatt hår. Men husk, du gifter deg ikke hver dag. Det er lov å pynte seg så mye man bare orker denne dagen. Så hva med å prøve oppsatt hår?

Men viktigst av alt. Du må føle deg 100% smashing. Og for deg som er ekstra usikker, det er lov å ha flere prøvetimer!

3. Pleie Pleie Pleie

Ta godt vare på håret ditt. Et sunt og velpleiet hår gir glans og smidighet. Samtidig sikrer det et vellykket resultat. Men husk; ikke kur eller vask håret samme dagen du skal gifte deg.

5. SOS minihårspray og spenner

I alle brudepikers/forloveres vesker er minihårspray og ekstra spenner et must! Selv den stødigste frisør kan ikke garantere en frizz-free helaften når Macarenaen spilles for femte gang.

PRISER PÅ VÅRE BRUDEPAKKER

Vi har fire forskjellige pakker som du kan velge ut ifra dine behov.

BRUD 1: 5700 kr
Brudehår inkludert prøvetime.

BRUD 2: 7200 kr
Brudehår og make-up inkludert prøvetime.


BRUD 3 (Hjemmebesøk): 8200 kr
Hjemmebesøk Brudehår inkludert prøvetime og utreise/reisevei.


BRUD 4 (Hjemmebesøk): 9700 kr
Hjemmebesøk Brudehår og makeup inkl. prøvetime og utreise/reisevei.

Separat prøvetime:
Brudehår: 1200 kr
Make-up: 1200 kr

Tillegg hår og makeup forlovere/fest:
Hårstyling: 1500,- (pr time)
Makeup: 1500,- (pr time)


*Hvis reisevei er mer enn 1 time vil kostanden øke. Må avtales med frisør på forhånd.

Om du har spørsmål om våre brudepakker, ta kontakt med en av våre salonger. Oversikten finner du her!

Vi gleder oss til å få være en del av din store dag!