BESTILL TIME

Meny

Herreklipp

Adam og Eva finnes over hele landet, og vi holder like høyt nivå på alle våre salonger. Er du ute etter en herreklipp? Kom til en av våre frisører, så gir vi deg klippen du ønsker på timen.

Adam og Eva frisørsalong på Majorstua.

Våre frisører setter av god tid til å lytte til dine ønsker, i tillegg til å studere ditt individuelle utgangspunkt og komme med anbefalinger. Hodeform og ansiktstrekk har mye å si for hvilken herreklipp som kler deg best, og derfor er det viktig å komme til en frisør med et godt øye for både de små og store trekkene i ansiktet ditt. 

Dersom du har behov for en herreklipp, kan du trygt komme til en Adam og Eva-salong. Våre frisører byr på gode råd og tips for styling og vedlikehold, og kommer gjerne med anbefalinger til produkter. 

Målet vårt er at du skal være fornøyd og ha fornyet selvtillit når du forlater salongen vår. Vi gjør det som skal til for at du skal få det resultatet du så for deg – om ikke enda bedre! Bestill time til herreklipp i dag:

Bestill time 

Hårklipp for herrer

Mange har et inntrykk av at menn har færre frisyrevalg enn damer, men dette stemmer overhodet ikke. Som mann har du utrolig mange valgmuligheter, uansett om du har kort eller langt hår, og det finnes mange trender i motebildet du kan slenge deg på.

Covid-19-pandemien førte til mange stengte frisørsalonger, noe som gjorde at flere menn valgte frisyrer som var enkle å holde vedlike hjemme. Resultatet var en rekke kule hårtrender som fortsatt står sterkt i motebildet.

Vi tilbyr også drop-in i våre salonger.

Buzz cut

Buzz cut var kanskje den mest populære pandemisveisen. Dette er en kortere frisyre med barberte sider og lengre hår på toppen av hodet, en røff og trendy look som er enkel å style og vedlikeholde. Mange lot også skjegget gro, og denne kombinasjonen kler de aller fleste. 

Det er ingenting i veien for å vedlikeholde frisyren med barbermaskinen hjemme, men for en ekte buzz cut med profesjonelle snitt anbefaler vi en tur til frisøren. Hos Adam og Eva har vi lang erfaring med buzz cut, sveisen som virkelig kom tilbake i motebildet under pandemien, og som ikke ser ut til å forsvinne med det første. 

Lange lokker

Noen tok barbermaskinen fatt, mens andre lot håret gro. Kjendiser som Jason Momoa og Harry Styles sto i bresjen for denne looken, og skapte bokstavelig talt en global bølge av bølgende lokker. Looken skal være litt rufsete, så bruk gjerne en saltvannsspray når du styler håret. 

Velger du en slik herreklipp er det viktigste å være tålmodig og la håret gro ut, men du må også komme jevnlig til frisøren for å holde formen pen. En slik klipp innebærer å stusse håret, spesielt slitte tupper, og noen ganger tynne ut håret for å bevare fasongen. 

Slick back

Slick back er en trend vi forbinder spesielt med John Travolta i Grease eller Michael Douglas i Wall Street, og den har virkelig gjort et comeback i motebildet de siste årene. Kombiner herreklippen buzz cut med slick back-styling for en kul og elegant look som passer like fint på kontoret som til fest. 

Slick back er populært hos både kvinner og menn. Looken innebærer å gre håret stramt bakover med en kam, og bruke produkter som gir glans og hold.

Pris på herreklipp

Pris for en herreklipp inkluderer vask, styling, klipp og rådgivning tilpasset ditt hår og ansiktsform. Sjekk ut prislisten her – vår pris tar utgangspunkt i frisørenes tittel, som viser til utdanningsnivå og erfaring. 

Du kan trygt velge våre Juniorer og Stylister under opplæring. Alle våre frisører kvalitetssikres av vårt unike utviklingsprogram, og nyutdannede frisører får veiledning og støtte av seniorfrisører ved salongen.

Om Adam og Eva

Adam og Eva har jobbet hardt og lenge, over mange år, for å komme dit hvor vi er i dag. Vi er utrolig stolte og ydmyke av å ha så mange dyktige medarbeidere som har tatt tid og opparbeide seg. 

Fokus på utdanning og utvikling av profesjonelle frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå.

For oss handler det ikke om kvantitet, men kvalitet. 

Adam og Eva åpnet dørene i 1973 i Oslo. Men i dag finner du oss rundt omkring i hele Norge. 

Velkommen til Adam og Eva!

Bestill time til herreklipp

Ønsker du å bestille en time til herreklipp, styling, farge eller bare konsultasjon? Book en time ved å følge lenken under. Vi ser frem til å gi deg den klippen du drømmer om i en av våre salonger. Velg Adam og Eva som din frisør i dag.

Bestill time