BESTILL TIME

Meny

Frisør Trondheim

Adam og Eva er din frisør i Trondheim. Våre frisører er blant de beste og mest erfarne i bransjen, slik at du alltid kan føle at du og håret ditt er i trygge hender.

Bestill time 

Lyst på en ny look? Eller kanskje friske opp den gamle? Uansett hva du har behov for er våre frisører de beste for jobben. Holder du til i Trondheim eller omegn, vil vi være ditt førstevalg når du skal gjøre noe med håret ditt. Du kan stole på at du og håret ditt får den beste behandlingen i Trondheim hos Adam og Eva. 

Klipp, strip og mye mer

Adam og Evas frisører i Trondheim gjør det aller meste innen frisørfaget, og utfører behandlinger som klipp og vask, striping og farge av hår, styling, kuring og behandling av ansiktshår. 

Klipp og vask

Våre frisører utfører alle type vask og klipp. Skal du ta 1 cm eller 20 cm, tar vi jobbet like seriøst, og har fokus på din visjon og godt håndverk. Ønsker du veiledning og tips til hva som passer din hodeform og hårkvalitet best, er en frisør hos oss glad for å hjelpe deg. Ønsker du vask og føn uten klipp, er det også mulig. 

Fargebehandlinger

Vi er oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene innen fargebehandlinger, og du kan komme til en frisør hos oss i Trondheim, uansett hva du ønsker deg – helfarge, foliestriper, eller kanskje balayage?

Ansiktshår

Vi tilbyr også behandlinger av ansiktshår, som øyevipper, øyenbryn og skjegg. Ønsker du deg mørke vipper uten å måtte bruke mascara, eller å rydde litt opp i brynene dine? I vår salong i Trondheim har vi høy kompetanse innen farge og form av både vipper og bryn. Vi friserer også skjegg og bart, dersom det skulle være et ønske. 

Her finner du oss: Frisør i Trondheim

Velkommen til oss i Trondheim sentrum

Salongen vår er moderne og fresh, men hyggelig og varm – dette er viktig for oss, slik at du som kunde alltid føler deg vel i salongen. 

Åpningstider mandag til lørdag 

Vi har ulike åpningstider, og holder noen dager senere åpent for at alle våre kunder skal få kalenderen til å gå opp.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om noen av våre behandlinger, produkter vi selger i salongen vår i Trondheim, eller hva som helst annet – ring oss gjerne. Vi er tilgjengelig i våre åpningstider på telefonnummer 73 51 70 60. Ønsker du å bestille time i vår salong i Trondheim, kan du gjøre det på telefon, eller via linken under.

Bestill time