BESTILL TIME

Meny

Frisør Ski

Er du på jakt etter en frisør i Ski, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom oss på Adam og Evas på Ski Storsenter.

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vi sier at vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet samt kvalitet og individuell behandling.

Adam og Eva frisørsalong på Ski.

Bestill time 

Dyktige frisører

Vi er en gjeng dyktige, profesjonelle og hyggelige frisører i en trivelig salong på Fornebu som passer på at du vil få en deilig og behagelig opplevelse. Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, derfor vil vi både ivareta resultatet og opplevelsen slik at du kan senke skuldrene og slappe av. Motebildet forandrer seg hele tiden, og med vår faglige kompetanse er vi nøye med å alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget.

Adam og Eva er kjent for å ha jobbet innen mote-og mediabransjen i mange år, og  mange av våre firøsrer holder kurs i inn- og utland.

Bestill time