BESTILL TIME

Meny

Adam og Eva – frisør på Grensen

Ser du etter en dyktig frisør sentralt i Oslo? Hos Adam og Eva på Grensen finner du et av landets mest erfarne frisørteam.

Bestill time 

Mange kunder synes det er skummelt å gå til frisøren fordi de er redde for at resultatet ikke blir slik de hadde tenkt seg. Hos Adam og Eva kan du være trygg på at du får et resultat som kler deg og din stil.

Flere av våre frisører har omfattende erfaring i frisørbransjen, både fra salong og i motebransjen. Våre mest erfarne frisører har vunnet en rekke priser og utmerket seg i den norske frisørbransjen. Det er viktig at vi holder oss oppdatert til enhver tid på det nyeste innen frisørfaget for å gi deg et godt resultat.

Unn deg litt luksus i hverdagen

Vi er en gjeng dyktige, profesjonelle og hyggelige frisører som passer på at du får en fantastisk opplevelse.

Vi vet at det for mange er et luksusgode å gå til frisøren. Derfor er vi svært opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt hos oss.

Våre behandlinger

Vil du utføre en stor makeover med striper, klipp og farge, eller kanskje du bare vil klippe bort slitte spisser? Uansett hva du har sett for deg, kan vi hjelpe deg.

Her er noen av behandlingene vi tilbyr i vår salong:

  • Klipp

  • Striper/Balayage

  • Farge

  • Styling

  • Farging av vipper og bryn

  • Hair extensions

  • Dry cut

  • Skjeggklipp

Klipp

Våre stylister er lært opp i avanserte klippeteknikker og har omfattende erfaring innen hårklipp. Vi kombinerer vår kunnskap og ferdigheter med et kreativt øye for å skape en klipp som er presis, flatterende og tilpasset hver enkelt kundes ansiktsform, hårtype og personlige stil.

Farge

Vi er mestere i hårfarging. Våre dyktige stylister er eksperter på å skape vakre og trendy hårfarger. La våre eksperter gi deg en fargeforvandling som får deg til å stråle.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon dersom du skal utføre en større fargebehandling, slik at vi kan sette av god nok tid.

Styling

Opplev enestående styling hos Adam og Evas frisører på Grensen. Våre dyktige stylister skaper fantastiske frisyrer som får deg til å stråle. Fra sofistikert eleganse til moteriktige frisyrer – vi får deg til å føle deg selvsikker og flott. La våre stylister forvandle ditt hår til et kunstverk.

Dyktige stylister

Våre stylister har omfattende erfaring og en imponerende portefølje av arbeid. De har deltatt på kurs og workshops for å utvide sin kunnskap og holde seg oppdatert på de siste trendene innenfor hår og skjønnhet. Dette gjør dem i stand til å utføre alt fra klassiske klipp- og fargebehandlinger til mer kreative og dristige frisyrer.

Les mer om våre ansatte

Om Adam og Eva

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i 50 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss. Vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet, samt kvalitet og individuell behandling.

Vi har hatt hovedansvaret for hår under moteuken Oslo Runway flere ganger, og vant blant annet prisen for «årets kreative team» i 2022.

Egen hårpleieserie

Oppdag Adam og Evas banebrytende hårpleieserie. Vårt egenproduserte sortiment av hårpleieprodukter er utviklet for å gi deg et sunnere, vakrere og mer glansfullt hår. Uansett om du trenger fuktighet, styrke, glans eller volum, har vi det perfekte produktet for deg.

Timebestilling og drop-in

Du finner vår salong sentralt i Grensen 8, rett ved Stortinget og Egertorget. Bestill time hos oss gjennom lenken nedenfor eller ta kontakt med oss på telefon. Vi tilbyr også drop-in.

Våre åpningstider:

Mandag, tirsdag og fredag: 10:00 -18:00
Onsdag-torsdag: 09:00 – 20:00
Lørdag : 9:00 -17:00

Adresse:
Grensen 8
0159 Oslo

Velkommen til Adam og Eva Grensen.

Bestill time