BESTILL TIME

Meny

Frisør Fredrikstad

Velkommen til vår salong i Fredrikstad sentrum. Adam og Eva har dyktige frisører som alltid er oppdatert på de nyeste teknikker og trender, slik at du kan få den behandlingen du ønsker.

Adam og Eva frisørsalong i Fredrikstad.

Bestill time 

Ta deg litt fri fra hverdagen og unn deg en time eller to i vår salong i Fredrikstad. Enten du skal ha en rask stuss, en full vask og klipp eller legge striper, får du koblet litt av og gjort noe bare for deg.

Vårt mål: at du er veldig fornøyd

Håret er en stor del av identiteten vår, og en måte å uttrykke seg på, på lik linje som for eksempel klær, sminke og tattoveringer. En frisør hos oss vet derfor hvor viktig det er at du er fornøyd når du går ut av vår salong i Fredrikstad, og tar alle kunder som kommer til oss, på alvor.

Hva enn du ønsker

Våre frisører er svært gode i faget og tilbyr det aller meste av behandlinger innen hår og styling. Bor du i Fredrikstad kan du dermed alltid komme til oss når du og håret ditt trenger noe, og få den samme gode servicen hver gang. 

Farge og striping

Når det kommer til farge og striper er det viktig at du går til en frisør som vet hva de gjør, som er oppdatert på de beste teknikkene og som har et kreativt og visuelt godt øye. Dette er noe du alltid finner hos Adam og Eva. Uansett hva slags behandling du ønsker – foliestriper, helfarge, ombre, babylights eller balayage, kan en frisør hos Adam og Eva i Fredrikstad gi deg et fantastisk resultat.

Vask og klipp

Bestill time hos Adam og Eva i Fredrikstad for vask og klipp, enten du skal ta de slitte spissene eller prøve ut en helt ny frisyre. Går du til en frisør hos oss får du veiledning og hjelp til å finne ut hva som passer deg og din hodeform. 

Vipper og bryn

Vipper og bryn er en viktig del av ansiktet, og for mange like viktig å ta vare på som håret på hodet. Hos oss kan du farge og forme dine øyenbryn, blant annet med bruk av vokst og pinsett. Vi farger også øyevipper – perfekt for deg som ønsker mørke og markerte øyevipper, uten å bruke sminke. Slik får du også en naturlig look.

Skjegg

Ønsker du profesjonell trimming av skjegget? Frisørene hos oss klipper, barberer og styler skjegg og ansiktshår, og gir deg et fresht og ryddig resultat. Fortell oss hva du ønsker, så gjør vi det vi kan for å gi deg nettopp det.

Styling

Ønsker du å få styling av en profesjonell frisør eller stylist i Fredrikstad? Vi tilbyr styling av hår, perfekt før du skal på events, eller på dager du ønsker å pynte deg litt ekstra. Vi tilbyr også styling av brud og brudepiker – både hår og sminke.

Hodebunnsmassasje

Skjem bort hodebunnen med regelmessig hårkur og massasje. Det myker opp spente muskler og stimulerer blodgjennomstrømningen i hårsekkene som bidrar til et sunt og glansfullt hår. 

Vi tilbyr hodebunnsmassasje i tillegg til vask av håret etter en klipp eller fargebehandling eller du kan bestille det som en behandling hos oss.

Great Lengths

Extensions fra Great Lengths er håndlaget og er nøye blandet, hårstrå for hårstrå.

I mer enn 25 år har denne leverandøren vært et referansepunkt for teknologisk innovasjon.

Great Lengths benytter seg av 100% menneskehår av aller beste kvalitet fra faste indiske hindutempler. Håret doneres villig til templene som en handling av hengivenhet.

Extensions

Vi kan gjøre stort sett alt du ønsker med håret ditt. Vi har våre faste og dyktige stylister på jobb som er ekspert på hair extensions fra Great Lengths. Hos Adam og Eva er du alltid i trygge hender. Frisørene våre har fått grundig opplæring i sette inn extensions. 

Vi står klare for å realisere din drøm om langt og fyldig hår.

Bli kunde hos oss

Alle ønsker å bli behandlet med god service, noe som er svært viktig for oss å yte mot alle våre kunder – uansett behandling. Vårt fokus er på at du skal føle deg fin og bra når du forlater vår salong i Fredrikstad, og at vi får lov å ta deg imot neste gang du har behov for en frisør. Besøk oss i dag og book en time.

1607 Fredrikstad – midt i sentrum

Bestill time på vår frisørsalong i Fredrikstad i dag. Vi holder til midt i hjertet av sentrum i Nygaardsgt 46, 1607 Fredrikstad. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 69 31 06 41, eller book time under.

Adresse:
Nygaardsgt 46
1607 Fredrikstad

Bestill time