BESTILL TIME

Meny

Drop-in frisør

Er du på farten eller har du glemt å bestille frisørtime? Flere av våre salonger tilbyr drop-in-timer. Les mer om våre behandlinger her! Velkommen til vår salong.

Klippestasjon i en Adam og Eva-salong.

Bestill time 

Adam og Eva startet opp allerede i 1973, og har nå salonger i de aller fleste av de største byene i landet. Du finner oss blant annet i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi tilbyr både dame- og herreklipp, farging og styling.

Hvis du er i byen og har lyst på en hårbehandling, så kom innom en av våre salonger i dag. Her på våre nettsider kan du også se hvilke salonger som har drop-in timer: Våre salonger.

Våre behandlinger

Uansett om du vil ha en stor eller liten forandring, kan våre frisører hjelpe deg. Dersom du bestiller gjennom vårt bookingsystem, kan du velge om du vil bli behandlet av en av våre svært erfarne frisører (Senior Art Director) eller en av våre dyktige lærlinger. 

Klipp av kort og langt hår

Våre frisører har bred erfaring med alle typer hårklipp, enten du bare vil klippe bort de slitte tuppene eller prøve deg på en helt ny og kreativ frisyre. De siste årene har det blitt mer og mer populært med hårtrender som er inspirert av 70- og 90-tallet, som for eksempel curtain bangs (gardinlugg) og forskjellige bob-frisyrer.

Barn er velkomne hos Adam og Eva

Vi klipper gjerne barnet ditt i vår frisørstol. Dersom du tror barnet sitter urolig i stolen, ring salongen slik at vi kan sette av litt ekstra tid til å få gjennomført hele klippen. Ring salongen for mer informasjon om klipp på barn.

Helfarge, striper og balayage

En ny hårfarge eller noen striper som rammer inn ansiktet kan gjøre veldig mye for utseendet. En riktig hårfarge kan fremheve øyenfargen din eller få huden til å se klarere ut. Samtidig kan feil hårfarge gjøre at huden ser mer gråaktig og blass ut, og øynene kommer ikke like godt frem. 

Våre frisører finner fargenyansen som passer deg og din hudtone best. Som oftest er dette en nyanse som ikke er alt for ulik din naturlige hårfarge. Hvis du vil ha en mer subtil og naturlig forvandling, bør du vurdere foliestriper eller balayage. Dette er en enkel måte å få en sommerlig, solkysset look.  

Hårstyling

Vi tilbyr både brudestyling, hårstyling til spesielle anledninger og til bedrifter som skal ta bilder til et magasin eller lignende. Våre dyktige hårstylister har lang erfaring med forskjellige typer oppdrag, og sørger for at resultatet blir slik du ønsker deg. 

Ta kontakt med oss i dag hvis du trenger hjelp med hårstyling. Vi kan lage et hyggelig tilbud tilpasset dine behov. 

Farge vipper og bryn

Ved å farge vippene eller øyenbrynene kan du fremheve dine ansiktstrekk og føle deg litt finere uten sminke. Vi farger vipper og øyenbryn på en naturlig måte ut i fra dine ønsker.

Hull i ørene

Flere av våre salonger utfører medisinsk hulltagning i samarbeid med Blomdahl. Blomdahl er kjent for å gi opplæring til salonger og klinikker over hele verden, i tillegg til at de utvikler 100 prosent nikkelfrie og hudvennlige smykker. 

Hvis du har lyst på hull i ørene, så bestill en time hos oss i dag. Vi tar kun hull i den myke delen av øret (øreflippene), ikke i brusken. Alle kunder under 16 år må ha samtykke fra foreldre. Pris er 400 kr per hull. Les mer informasjon om å ta hull i ørene her.

Priser

Våre klippepriser inkluderer vask, styling og rådgivning tilpasset ditt hår. Frisørenes tittel viser til utdanningsnivå og erfaring. Les mer informasjon om priser her.

Om Adam og Eva

Hos Adam og Eva setter vi faglig dyktighet høyt. Vår styrke er å alltid tenke nytt og kreativt og utfordre oss selv. Alle våre frisører kvalitetssikres av vårt unike utviklingsprogram, og nyutdannede frisører får veiledning og støtte av seniorfrisører ved salongen. Adam og Eva finner du over hele landet! Ta kontakt med oss i dag.

Hvis du lurer på om din nærmeste Adam og Eva salong tilbyr drop-in, så kom innom, eller bestill din time gjennom lenken nedenfor. Vi hjelper deg gjerne! Velkommen til oss.

Bestill time