BESTILL TIME

Meny

Adam og Eva – frisør i Bergen

Adam og Eva er stedet å dra når du trenger en frisør i Bergen. Vi har fire flotte salonger ulike steder i Bergen by, og mange frisører med høy kompetanse og lidenskap for faget.

Enten du skal klippe av deg alt håret, prøve ut kort bob, sette inn lengre extentions, endre hårfarge eller bare stusse tuppene, er det viktig å gå til en god frisør.

Våre frisører vet hvor viktig håret er for mange, og tar alle oppgaver like seriøst. Kom innom en av våre salonger i Bergen – vi lover at våre frisører tar godt vare på deg.

Bergen sentrum og omegn

Bergen er stort, og vi har plassert oss på sentre rundt omkring slik at vi kan være lett tilgjengelige for så mange som mulig. Vårt hovedfokus er å gjøre deg fornøyd.

Adam og Eva frisørsalong på Allmenningen.

Allmenningen

Vår nyeste salong i Bergen sentrum, som åpnet Januar 2022 ved Korskirkeallmenningen. Allmenningen åpnet januar 2022 ved korskirkeallmenningen, med vakkert interiør skapt av Maria Hove Vestre og Eget Preg. Salongen tilbyr eksperter på mange felt, og et godt utvalg av kvalitetsprodukter.

Adam og Eva frisørsalong  på Galleriet.

Galleriet

Salong i Bergen sentrum, på Galleriet kjøpesenter, midt på Torgallmenningen – perfekt for deg som bor i sentrum og ønsker noe i umiddelbar nærhet. Salongen er moderne og fresh, og tilbyr alle type hårbehandlinger. Du kan også kjøpe et stort utvalg av produkter av høy kvalitet.

Frisørsalongen Adam og Eva Lagunen i Bergen.

Lagunen

På Lagunen Storsenter finner du den siste av salongene våre i Bergen – en flott, moderne frisørsalong utenfor Bergen sentrum. Slik er vi også tilgjengelige for de mange bergenserne som ikke holder til midt i sentrum.

Behandlinger hos oss

Vi tilbyr de aller fleste behandlinger innen frisørfaget i alle salongene våre. På denne måten kan du alltid bruke oss når du trenger noe til håret. Du kan alltid være trygg på at du får den beste behandlingen hos oss, uansett hva du skal gjøre.

Klipp

Vi tilbyr både dameklipp og herreklipp i våre frisørsalonger, også klipp av barn.

Vi har dyktige frisører som kan alt om hår, de gir gjerne veiledning om hva som passer deg og din hodeform. Bestill time i dag for både stuss, klipp eller for en helt ny frisyre.

Farge og striping

Skal du farge eller stripe håret? Våre dyktige frisører kan alt om farge og holder seg konstant oppdatert på nye teknikker og trender. Vi driver med bleking, farging, gloss, avfarging, foliestriper, balayage og mer.

Vipper og bryn

Det er ikke kun håret på hodet vi kan hjelpe deg med. Hos Adam og Eva styler vi også vipper og bryn, og både farger og former dem.

Forming av bryn gjøres blant annet med bruk av voks og pinsett. Ønsker du flotte, mørke vipper til sommeren, uten å måtte bruke mascara? Eller kanskje freshe, markerte bryn som rammer inn ansiktet? La våre frisører hjelpe deg.

Styling

Skal du på ball, i bursdag eller på et annet event? Vi tilbyr proff styling i alle våre frisørsalonger – vask, føn og ditt valg av look. Vi jobber sammen for å finne den stilen som gjør deg fornøyd. Du kan også kombinere styling med enten klipp, kur eller farge.

Andre tilbud

I tillegg til klipp, farge, styling, kur, vipper og bryn har vi andre tilbud du kan benytte deg av. Blant annet behandler vi skjegg og ansiktshår for menn – både styling og klipp/barbering.

I noen av våre frisørsalonger driver vi også med sminke, til visse anledninger. Bestill time eller ring oss for å høre hvilke salonger som tilbyr de forskjellige behandlingene.

Over 50 år i bransjen

Adam og Eva har i over 50 år jobbet med hår og styling. Våre frisører er bransjens beste, de har stolthet i faget og gjør alt de kan for å gjøre sine kunder fornøyd – derfor er service og kompetanse to nøkkelord hos oss.

Unn deg en dag hos frisør

Ta en pause fra en hektisk hverdag og ta turen innom en frisør i Bergen. En behandling i stolen hos oss gir deg litt tid, bare for deg, og du kan fortsette uken, fornøyd med hår og godt humør. Salongene våre har en hyggelig og moderne atmosfære som gjør at du alltid vil føle deg velkommen.

Ta kontakt og bestill time

Vårt fokus ligger på at du alltid skal være fornøyd, og våre frisører er alltid opptatt av å yte god service og gi deg det resultatet du er ute etter. Når du kommer inn i en av salongene våre skal du alltid tas imot på en varm og hyggelig måte, samt gå ut derfra med et sunt og vakkert resultat.

Har du spørsmål angående timebestilling eller noen av våre behandlinger i Bergen – ikke nøl med å kontakte en av våre frisørsalonger i Bergen sentrum eller på Lagunen.

Bestill Time